LEGO Technic Mobilkran - 42108

Er du klar til en actionfyldt vagt på byggepladsen? Du kan virkelig lægge kraft bag opgaverne med denne fantastiske LEGO® Technic Mobilkran. Styr den i position, sæt støttebenene ned, og kravl derefter ind i førerhuset for at betjene kranen. Hæv bommen, og forlæng teleskoparmen til imponerende højder (op til 78 cm!). Brug derefter hejseværket til at løfte betonsøjlen op, før du fortsætter til det næste job. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-4 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Se, hvordan en rigtig kran fungerer, med dette actionfyldte LEGO® sæt til fans af entreprenørudstyr. Styr lastbilen, sæt støttebenene ud, hæv bommen, og løft betonsøjlen.
  • Der er masser at lære om ingeniørarbejde og bevægelse med dette seje byggelegetøj. 8-hjulsstyring, 4 individuelt styrede støtteben, 2 kabiner og en superhøj teleskoparm giver tilsammen en fantastisk kran!
  • Hav det sjovt med at bygge denne udfordrende model. Udforsk derefter alle de forskellige funktioner. Brug søjlen til at lade kranen vise, hvad den kan, før du kører lastbilen videre til det næste job.
  • Kranfans fra 10 år vil elske dette fantastiske LEGO® Technic sæt (42108). Det er et fremragende valg, hvis du er på udkig efter de bedste gaver til enhver, der elsker LEGO Technic og er klar til en ny byggeudfordring.
  • En ting, du vil bemærke ved denne LEGO® kran, er dens størrelse. Med en kranarm på 78 cm er den virkelig høj! Dens imponerende mål (48 cm lang og 11 cm bred) gør den super velegnet til fremvisning.
  • Denne lastbilkran bruger ikke batterier. Bare tilsæt nysgerrighed og et ønske om at bygge for at komme i gang!
  • Ivrig efter komme i gang med at bygge? Afsted! Der medfølger en nem vejledning i æsken, så alt det sjove kan starte med det samme.
  • Åbn en helt ny verden af byggesjov for unge og gamle LEGO® fans med LEGO Technic. Med seje køretøjsdesigns og fantastiske funktioner fortsætter den sjove leg, længe efter at modellen er bygget.

Produktdetaljer

Reference:5712873299867
Anbefalet alder:10 år +
Model:42108

ANDRE KØBTE OGSÅ