LEGO Technic Lastbil med betonblander - 42112

Ethvert stort byggeprojekt har brug for en robust betonblander for at få arbejdet gjort. Du kommer i gang med at blande beton på ingen tid med den seje LEGO® Technic Lastbil med betonblander. Kør lastbilen, og drej derefter blandetromlen for at klargøre din beton. Klar til at læsse af? Drej blandetromlen mod uret for at frigøre betonen. Brug slidsken til at styre betonen derhen, hvor du har brug for det, så det er klar til dit næste byggeprojekt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn, der elsker legesæt med entreprenørmaskiner, vil opdage masser af seje funktioner i den flotte LEGO® Technic Lastbil med betonblander (42112). Med en roterende blandetromle ser denne model ud og bevæger sig ligesom den ægte vare.
  • Med 1.163 elementer vil børn kunne nyde en udfordrende byggeproces, før de udforsker alle funktionerne og detaljerne i betonblanderlastbilen, bl.a. 100 LEGO® 1x1-systemklodser, der kan bruges som beton.
  • Drej tromlen manuelt for at blande betonen, eller sæt den til automatisk tilstand, og se blanderen rotere, når lastvognen kører. Drej tromlen mod uret for at læsse betonen af, og styr den ved hjælp af slisken.
  • Børn, der elsker betonlastbilslegetøj, vil få masser af sjov med at udforske alle funktionerne og detaljerne i dette byg selv-modelsæt med en betonblanderlastbil. Det vil være en fantastisk gave til fødselsdag eller en anden anledning til børn fra 10 år.
  • Betonlastbilslegetøjet er over 42 cm langt, 19 cm højt og 12 cm bredt og dermed ideelt til kreativ leg.
  • Dette byg selv-legetøj bruger ikke batterier, så den sjove leg starter med det samme og taber aldrig fart.
  • I dette LEGO® Technic byggesæt med betonlastbil til børn medfølger trykt vejledning.
  • LEGO® Technic modelsæt giver børn en fremragende introduktion til teknik. Med fantastiske designs og realistiske funktioner rummer de avancerede LEGO Technic byggesæt masser af livagtige detaljer.
  • LEGO® Technic sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at hvert eneste af disse byggesæt til børn er nemme at sætte sammen hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873554744
Model:42112
Anbefalet alder:10 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ