LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 - 42115

Når det drejer sig om ren eskapisme, kan intet slå at sætte sig bag rattet i en populær supersportsvogn. Nu kan du genskabe den følelse og tage lidt tid ud af en travl hverdag med det fantastiske LEGO® Technic byggesæt Lamborghini Sián FKP 37. Denne model i størrelsesforholdet 1:8 indfanger den originale bils visionære design og er spækket med et væld af autentiske detaljer, der bringer dig tættere end nogensinde på den ægte vare. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
2.899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Nyd en fordybende byggeoplevelse med LEGO® Technic sættet Lamborghini Sián FKP 37 (42115). Udforsk derefter bilens virkelighedstro funktioner, bl.a. V12-motor med bevægelige stempler, styring og for- og baghjulsaffjedring.
  • Med en 8-trins sekventiel gearkasse, bevægelig hækspoiler, kølerhjelm og bagklap, der kan åbnes, detaljerede skivebremser og gyldne fælge bringer dette LEGO® Technic sæt dig tættere end nogensinde på den ægte Lamborghini Sián FKP 37.
  • Dette avancerede LEGO® Technic byg selv-sæt er specialdesignet til fans af supersportsvogne. Det omfatter fantastiske detaljer og leveres med en dekorativ fremvisningsplade og et unikt serienummer, der låser op for eksklusivt onlineindhold.
  • Et berigende byggeprojekt til dig selv, eller en helt særlig fødselsdags- eller julegave til en, du holder af. Dette LEGO® sæt præsenteres i eksklusiv luksusindpakning og bliver en fantastisk udstillingsgenstand at eje og nyde.
  • Denne bygbare modelbil i størrelsesforholdet 1:8 har et flot limegrønt farvetema, gyldne fælge og dekorerede elementer, og den er over 13 cm høj, 60 cm lang og 25 cm bred.
  • Drevet af passion! Dette LEGO® Technic sæt bruger ingen batterier, så du kan gå i gang med dit fordybende byggeprojekt med det samme.
  • Indeholder eksklusivt samlerhæfte med omfattende byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne fra de to teams, der arbejdede sammen om dette projekt: LEGO Koncernen og Automobili Lamborghini.
  • Med elegante designs og realistiske funktioner rummer LEGO® Technic sæt en berigende byggeoplevelse og modeller fyldt med imponerende detaljer.
  • LEGO® Technic sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at elementerne er nemme at sætte sammen.

Produktdetaljer

Reference:5712873554751
Model:41115
Anbefalet alder:18 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ