Technic Ferrari 488 Gte Af Corse #51 - 42125

Bliv en del af udholdenhedsløbenes eliteverden, når du bygger den seje LEGO® Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse #51". Dette modelsæt rummer timevis af nydelse, mens du omhyggeligt bygger din egen udstillingsmodel af den hæderkronede løbsvinder. Modelbilen er fyldt med autentiske funktioner og smukke designdetaljer og indfanger den umiskendelige italienske ånd i denne pokalvindende racerbil. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Bliv en del af udholdenhedsløbenes eliteverden, når du bygger den seje LEGO® Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse #51". Dette modelsæt rummer timevis af nydelse, mens du omhyggeligt bygger din egen udstillingsmodel af den hæderkronede løbsvinder. Modelbilen er fyldt med autentiske funktioner og smukke designdetaljer og indfanger den umiskendelige italienske ånd i denne pokalvindende racerbil.
  • Fordyb dig i den spændende verden af udholdenhedsløb, og skab din egen LEGO® Technic udstillingsmodel af den ikoniske Ferrari 488 GTE-racerbil.
  • De autentiske funktioner omfatter affjedring for og bag, døre, der kan åbnes, V8-motor med bevægelige stempler og fungerende rat.
  • Med originale racerklistermærker og et realistisk farveskema vil LEGO® Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse #51" (42125) kunne indtage hæderspladsen derhjemme eller på kontoret for enhver motorsportsfan.
  • Et berigende byggeprojekt for voksne, og en fremragende gaveidé til fødselsdag eller en særlig anledning til alle, der elsker udholdenhedsløb, Ferrari-racerbiler og motorsport.
  • Modellen er over 13 cm høj, 48 cm lang og 21 cm bred.
  • Alle de mange detaljer indeni er nemme at udforske, takket være døre og kølerhjelm, der kan åbnes.
  • Dette sæt omfatter en specialfremstillet bog med byggevejledning og eksklusivt indhold, bl.a. detaljer om bilen og AF Corse 51-teamet.
  • Med elegante designs og realistiske funktioner rummer LEGO® Technic sæt en berigende byggeoplevelse og modeller fyldt med imponerende detaljer til alle med interesse i mekanik og teknologi.

Produktdetaljer

Reference:5712873990214

ANDRE KØBTE OGSÅ