LEGO Technic Dragster - 42103

Motorerne klar! Kørerne klar! Træk tilbage, slip, og kør, kør, kør! Dragster-racerløb må være den ultimative fartudfordring, så sæt dine byggefærdigheder på prøve, og skab denne fantastiske LEGO® Technic Dragster-bil. Bare træk tilbage og slip for at se den drøne afsted. Lås derefter wheelie-stangen fast for at udføre nervepirrende wheelies. Vil du have mere action? Ombyg dragsteren til en supersjov pull-back-hotrod. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Det er altid løbsdag med denne 2 i 1-Dragster, der kan ombygges til en sej hotrod-bil. Denne pull-back-legetøjsbil er virkelig nem for børn at sætte i gang – se, hvor hurtigt den drøner afsted!
  • Børn kan lære, hvordan en dragster fungerer. Lås derefter wheelie-stangen fast for at udføre nervepirrende wheelies – eller hold næsen på jorden for at slå hastighedsrekorden. Brug tilbehøret, et legetøjstrafiklys, til at sætte gang i legen.
  • Træk tilbage, og slip. Så enkelt er det faktisk! Selv unge racerkørere vil kunne genskabe løbsdagens spænding og fart. Klar til en ny udfordring? Børn kan ombygge dragsteren til en LEGO® pull-back-hotrod.
  • Er du på udkig efter sjovt legetøj til børn fra 7 år? Dette LEGO® Technic sæt (42103) er en fremragende gaveidé til LEGO fans eller til alle, der elsker racerlegetøj eller en byggeudfordring.
  • I færdigbygget tilstand er den seje LEGO® Dragster over 32 cm lang, 12 cm høj og 10 cm bred, hvilket gør dette byggelegetøj til den helt rigtige størrelse til at udspille rollelege omkring løbsdagen.
  • Dette sæt rummer masser af fart, men utroligt nok bruger det ikke batterier. Alting drives udelukkende af pull-back-motoren, så legen kan starte med det samme.
  • Alle LEGO® sæt indeholder en trykt vejledning. Dette sæt omfatter også den digitale Instructions PLUS-vejledning, der findes i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets.
  • LEGO® Technic sæt har realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer unge LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

Produktdetaljer

Reference:5712873300433
Anbefalet alder:7 år +
Model:42103

ANDRE KØBTE OGSÅ