LEGO Technic Buggy - 42101

Gør dig klar til et episk eventyr! Det er på tide at køre ud i terrænet og udforske nye landskaber i din superseje LEGO® Technic Buggy. Hop over klitter! Drøn gennem ørkenen! Med fungerende affjedring og styring gør denne robuste Buggy barsk terræn til den rene leg. Klar til en ny udfordring? Ombyg denne 2 i 1-model til en flot racerbil for at opleve endnu flere adrenalinfyldte eventyr. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Her er en sjov byggeudfordring til børn, der elsker racerbilslegetøj! Byg den seje Buggy, og genskab et offroad-eventyr. Ombyg den derefter til en racerbil for at få endnu mere bygge- og rollelegssjov.
  • Den fungerende affjedring og styring gør dette actionfyldte legetøjssæt (42101) til en interessant byggeudfordring. Det styrker evnen til problemløsning og indeholder også masser af mulighed for fantasifuld leg.
  • 2 i 1-designet er lig med dobbelt så meget sjov. Børn kan bygge den seje Buggy og derefter ombygge modellen til en flot racerbil. Når børn har bygget deres kreation, vil de elske at lege med den eller nyde den sammen med andre bygbare legetøjskøretøjer.
  • Børn, der elsker actionlegetøj, vil få masser af sjov ud af at bygge og lege med denne Buggy. Dette lærerige tekniske legetøj vil være en fremragende LEGO® gave til drenge og piger fra 7 år, der holder af racerlegetøj.
  • I færdigbygget tilstand er Buggy-billegetøjet over 13 cm langt, 7 cm højt og 7 cm bredt, hvilket gør det ideelt til rollelege og en super tilføjelse til en eksisterende bilsamling.
  • Dette Buggy-billegetøj bruger ikke batterier, så den sjove leg starter med det samme og taber aldrig fart.
  • Der medfølger en trykt vejledning til den smarte Buggy samt en online-pdf til racerbilen. Dette modellegetøj omfatter også en Instructions PLUS-vejledning, der findes i den gratis LEGO® Life app.
  • LEGO® Technic byggesæt er ideelle til børn, der elsker at bygge og er klar til en ny udfordring. Med masser af forskelligt bygbart legetøj er LEGO Technic universet elsket af både børn og voksne.

Produktdetaljer

Reference:5712873300402
Anbefalet alder:7 år +
Model:42101

ANDRE KØBTE OGSÅ