LEGO Super Mario Marios hus og Yoshi - udvidelsessæt - 71367

Besøg LEGO Marios hus, og vind mønter på din næste LEGO® Super Mario™ bane! Tal med Yoshi udenfor – hvad vil LEGO® Mario™ sige, og hvor mange mønter får du? Find superstjerneblokken på loftet for at sætte spilletiden på pause, få mønter og meget mere. Hop på goomba'en i haven for at vinde endnu en mønt. Så er det tid til at hvile – gyng LEGO Mario frem og tilbage i sin hængekøje i det helt rigtige tempo, så han falder i søvn! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan optjene digitale mønter til deres næste bane og nyde masser af sjov rolleleg, når de føjer det søde Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt (71367) til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane (71360).
  • Dette samler-legetøjssæt indeholder et klodsbygget hus med en superstjerneblok under taget, der kan åbnes, samt en hængekøje og figurer af Yoshi og goomba, som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan interagere med.
  • Gyng LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) i søvn i hængekøjen, få ham til at tale ved at placere ham på sin ven Yoshis specialelement, og besejr goomba'en ... dette udvidelsessæt rummer forskellige sjove måder at forbedre spillernes gameplay på.
  • Dette kreative LEGO® byggesæt med 205 elementer vil være en sjov legetøjsgave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år, og det kan sætte gang i børns fantasi ved at føje en unik bane til og tilpasse deres Eventyr med Mario – startbane.
  • Dette modul er over 13 cm højt, 25 cm bredt og 17 cm dybt i sin grundform, men kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt.
  • Dette kreative byggelegetøj bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO® Mario™ figuren i startbanesættet. Sættet indeholder klar vejledning, så børn kan bygge med selvtillid.
  • Børn kan finde digital byggevejledning, seje visningsværktøjer og en sikker platform, hvor de kan dele deres idéer, på den gratis LEGO® Super Mario™ app. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • De samler-egnede LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt bringer en ikonisk figur ind i den virkelige verden og giver fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe nye udfordringer, de kan mestre.
  • Siden 1958 har LEGO® byggeklodser levet op til branchens højeste standarder. De er robuste, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang, så der er ikke behov for en superstjernes kræfter for at bygge eller ombygge!

Produktdetaljer

Reference:5712873555208
Anbefalet alder:6 år +
Model:71367

ANDRE KØBTE OGSÅ