LEGO Super Mario Kødædende plante-udfordring - 71382

Føj en bane med kødædende planter til din LEGO® Super Mario™ startbane med dette superseje udvidelsessæt! Der er giftsumpe overalt i sodajunglen, så pas på, du ikke falder i. Hop på en spiny for at optjene mønter, og drej derefter på karrusellen for at banke de kødædende planter af vejen, og afslør 3 rødmøntblokke. Hop på dem alle inden for tidsfristen for at vinde en kæmpe belønning! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Børn kan bygge roterende hoppeudfordringer i en klodsbygget sodajungle med udvidelsessættet Kødædende plante-udfordring (71382), som de kan føje til deres LEGO® Super Mario™ startbane.
  • Indeholder LEGO® legetøjsfigurer af ikoniske Super Mario™ fjender – 2 kødædende planter og en spiny – som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan besejre.
  • Omfatter en drejelig karrusel til at skubbe de kødædende planter af vejen, og 3 rødmøntblokke, der giver spillerne chancen for at vinde mange digitale mønter ved at hoppe på alle 3 inden for tidsfristen.
  • Dette LEGO® legetøjssæt med 267 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn fra 7 år, som allerede ejer sættet Eventyr med Mario – startbane (71360), der er nødvendig til interaktivt spil.
  • Dette modul er over 9 cm højt, 8 cm bredt og 16 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sæt på mange måder.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder byggevejledninger, inspiration til forskellige måder at bygge og spille på – og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ samlerlegetøj bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge og skabe baner til spil i grupper eller på egen hånd.

Produktdetaljer

Reference:5712873990153

ANDRE KØBTE OGSÅ