LEGO Super Mario Kødædende plante-udfordring - 71382

Føj en bane med kødædende planter til din LEGO® Super Mario™ startbane med dette superseje udvidelsessæt! Der er giftsumpe overalt i sodajunglen, så pas på, du ikke falder i. Hop på en spiny for at optjene mønter, og drej derefter på karrusellen for at banke de kødædende planter af vejen, og afslør 3 rødmøntblokke. Hop på dem alle inden for tidsfristen for at vinde en kæmpe belønning! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Børn kan bygge roterende hoppeudfordringer i en klodsbygget sodajungle med udvidelsessættet Kødædende plante-udfordring (71382), som de kan føje til deres LEGO® Super Mario™ startbane.
  • Indeholder LEGO® legetøjsfigurer af ikoniske Super Mario™ fjender – 2 kødædende planter og en spiny – som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan besejre.
  • Omfatter en drejelig karrusel til at skubbe de kødædende planter af vejen, og 3 rødmøntblokke, der giver spillerne chancen for at vinde mange digitale mønter ved at hoppe på alle 3 inden for tidsfristen.
  • Dette LEGO® legetøjssæt med 267 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn fra 7 år, som allerede ejer sættet Eventyr med Mario – startbane (71360), der er nødvendig til interaktivt spil.
  • Dette modul er over 9 cm højt, 8 cm bredt og 16 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sæt på mange måder.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder byggevejledninger, inspiration til forskellige måder at bygge og spille på – og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ samlerlegetøj bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge og skabe baner til spil i grupper eller på egen hånd.

Produktdetaljer

Reference:5712873990153

ANDRE KØBTE OGSÅ