LEGO Super Mario Katte-Mario powerpakke - 71372

Giv din LEGO® Mario™ figur (medfølger ikke) kattelignende evner med denne Katte-Mario powerpakke! Iklæd LEGO Mario de specielle bukser og kasketten, så begynder han at mjave og spinde. Iført denne dragt får Katte-Mario en særlig evne til at gå op ad mure for at indsamle mønter. Det er en "spindende" måde at få endnu mere sjov på med de LEGO® Super Mario™ baner, du skaber! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv børn kattelignende evner i deres LEGO® Super Mario™ spil med denne Katte-Mario powerpakke (71372), der indeholder bygbar, interaktiv dragt, som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan have på.
  • Dette klodsbyggede tilbehør passer på den LEGO® Mario™ figur, der medfølger i legetøjssættet Eventyr med Mario – startbane (71360). Det tilføjer helt særlige lyde til spillet og får et unikt billede til at vises på Marios kropsskærm.
  • LEGO® Mario™ figuren mjaver og spinder, når han er iført kattedragten. Han får også en særlig evne til at gå op ad lodrette forhindringer for at indsamle digitale mønter, så spillerens score øges.
  • Dette LEGO® samler-byggelegetøj med 11 elementer vil være en suveræn gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn og fans fra 6 år og føjer ekstra interaktivt sjov til deres Eventyr med Mario – startbane (71360) og udvidelsessæt.
  • Der findes andre LEGO® Mario™ opgraderinger, som kan bruges sammen med startbanen og udvidelsessættene, bl.a. Ild-Mario powerpakken (71370), Propel-Mario powerpakken (71371) og Bygge-Mario powerpakken (71373).
  • Dette kreative byggelegetøj bruger ingen batterier – bare føj den bygbare dragt til LEGO® Mario™ figuren fra startbanen for at aktivere. Pakken indeholder illustreret vejledning, der hjælper børn med at bygge selvstændigt.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder byggevejledning og inspiration til kreative måder at spille på og udgør et sikkert forum til at dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt fører en ikonisk figur ind i den virkelige verden. De giver fans mulighed for at udvide og ombygge for at skabe ubegrænsede udfordringer, de kan forsøge at mestre selv eller sammen med venner og familie.
  • Man behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er nemme at sætte perfekt sammen hver gang og altid er robuste at bygge med.

Produktdetaljer

Reference:5712873555253
Anbefalet alder:6 år +
Model:71372

ANDRE KØBTE OGSÅ