LEGO Super Mario Kædegnasker-junglekamp - 71381

Udvid din LEGO® Super Mario™ startbane med en spændende kædegnasker-udfordring! Gå ind i sodajunglen, og pas på ikke at træde ned i giftsumpen. Spring op på den pigbenede tornekugle for at besejre den. Hop på platformen for at skubbe kædegnaskeren af vejen. Når denne farlige og bidske fjende er sat fri, kan du hoppe på møntblokken for at få din belønning! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan føje en springudfordring i sodajunglen til deres LEGO® Super Mario™ startbane og konkurrere med vennerne med det sjove udvidelsessæt Kædegnasker-junglekamp (71381).
  • Dette unikke legetøjssæt indeholder LEGO® figurer af 2 ikoniske Super Mario™-fjender – en kædegnasker og tornekugle – som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan besejre.
  • Indeholder en hoppeplatform til at skubbe kædegnaskeren af vejen, og en møntblok, der giver spillerne ekstra digitale mønter som belønning.
  • Dette LEGO® legetøjsbyggesæt med 160 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år, som de kan bruge sammen med deres Eventyr med Mario – startbane (71360), der er nødvendig til interaktivt spil.
  • Dette modul er over 10 cm højt, 21 cm bredt og 15 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sæt på mange måder.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder byggevejledninger og er et sikkert forum, hvor børn kan dele idéer og meget andet. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ samler-legetøjssæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans endeløse muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne unikke baner.

Produktdetaljer

Reference:5712873990146

ANDRE KØBTE OGSÅ