LEGO Super Mario Byg dit eget eventyr - 71380

Optimer din LEGO® Super Mario™ oplevelse, og skab unikke baner med dette skabersæt! Vælg belønninger til LEGO® Mario™ (figur medfølger ikke) med tilpasnings-tidsblokken og tilpasnings-elementblokkene. Byg nye udfordringer, og introducer Larry og en goomba, Bob-omb og koopa paratroopa i legen. Tilføj Specialrør: Spurt 30, og forsøg at afslutte banen inden 30 sekunder for at vinde flere mønter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Indeholder LEGO® legetøjsfigurer af 4 ikoniske Super Mario™ fjender – Larry og en goomba, Bob-omb og koopa paratroopa – for at gøre spiloplevelsen ekstra sjov.
  • Indeholder en tilpasningsmaskine, tilpasnings-tidsblok og 2 tilpasnings-elementblokke, så spillere kan vælge deres egne belønninger, samt et Specialrør: Spurt 30, der giver ekstra sjove interaktive spilmuligheder.
  • Modelsættet indeholder en glideplatform og masser af LEGO® elementer, der kan bruges til at bygge nye udfordringer og udløse forskellige reaktioner hos LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke).
  • Dette LEGO® byggesæt med 366 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn fra 6 år, som de kan bruge sammen med deres Eventyr med Mario – startbane (71360), der er nødvendig til interaktivt spil.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder byggevejledninger, inspiration til kreative måder at bygge og spille på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ samler-legetøjssæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden med ubegrænset potentiale for at udvide, ombygge og tilpasse unikke baner til spil i grupper eller på egen hånd.

Produktdetaljer

Reference:5712873990139
Anbefalet alder:6 år +
Model:71380

ANDRE KØBTE OGSÅ