LEGO Super Mario Bowsers slot - bosskamp - udvidelsessæt - 71369

Kæmp mod den sidste boss Bowser med dette seje udvidelsessæt til din LEGO® Super Mario™ startbane. Vip lavaboblen af vejen for at komme ind på Bowsers slot. Slå Dry Bones-skelettet af den rystende platform. Forsvar dig mod Boo, der jagter dig rundt i tårnet. Tramp på vippeelementer for at hæve Bowsers arme og indsamle belønninger fra ?-blokken og tidsblokken. Ryst derefter broen, indtil Bowser vælter – og sejren er din! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Spillere skal besejre fjender i vippe-, ryste- og balance-udfordringer, når de føjer dette actionfyldte Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt (71369) til LEGO® Super Mario™ startbanen.
  • Dette LEGO® Super Mario™ byggesæt til børn omfatter figurer af Bowser, Dry Bones-skelet, Boo og lavaboble samt slotstårne med roterende og rystende platforme, en ?-blok og tidsblok og meget andet, der kan gøre gameplayet mere spændende.
  • Børn vil elske at kæmpe mod den sidste boss Bowser, trampe på vippeelementerne med LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) for at hæve Bowsers arme og nå frem til tidsblokken og ?-blokken og derefter at ryste broen, indtil han vælter.
  • Dette LEGO® byggesæt med 1.010 elementer vil være et fantastisk gavelegetøj til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 8 år, og sættet inspirerer børn til at skabe deres egne unikke baner, som de kan føje til deres Eventyr med Mario – startbane (71360).
  • Dette sæt er over 23 cm højt, 47 cm bredt og 34 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt.
  • Bruger ingen batterier – kombiner dette udvidelsessæt med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen, og lad det sjove gameplay begynde.
  • Børn kan finde byggevejledning, digitale visningsværktøjer og en sikker platform, hvor de kan dele idéer, på den gratis, intuitive LEGO® Super Mario™ app. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • De samler-egnede LEGO® Super Mario™ legetøjssæt bringer en af familiens ikoniske yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og indeholder masser af måder, fans kan udvide, ombygge og tilpasse deres egne baner på for at gøre deres gameplay endnu mere konkurrencepræget.
  • Lige siden 1958 har LEGO® klodser levet op til de højeste branchestandarder, hvilket garanterer, at de er nemme og sikre at sætte sammen og skille ad hver gang, så byggere ikke behøver en superstjernes kræfter for at lege med dem.

Produktdetaljer

Reference:5712873555222
Model:71369
Anbefalet alder:8 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ