LEGO Super Mario Bevogtet fæstning - udvidelsessæt - 71362

Tilføj det spændende eventyr i den bevogtede fæstning til din LEGO® Super Mario™ startbane! Gå hen over græsset, hop på katapulten for at besejre den onde koopa troopa, og spring derefter op på platformen for at hejse flaget. Eller spring over lava og slå Bob-omb'en. Tag vandvejen for at kæmpe mod den kødædende plante. Alle 3 veje fører til POW-blokken, som åbner fæstningens port, så du kan få en belønning i form af mønter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan bygge en ny spændende bane, som de kan føje til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane, og de kan konkurrere mod vennerne med dette Bevogtet fæstning – udvidelsessæt (71362).
  • Spilleren skal vælge sin egen rute til LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke), som undervejs skal besejre legetøjsfigurerne af Bob-omb, koopa troopa eller kødædende plante, før han kan lande på POW-blokken og åbne fæstningens port.
  • For at nå frem til fæstningen og vinde digitale mønter kan LEGO® Mario™ blive nødt til at bruge katapulten, springe over lava bygget af klodser eller gå via trædesten i "vand", og han reagerer på forskellige måder, når han møder og besejrer hver fjende.
  • Dette kreative LEGO® samlerlegetøj med 468 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 8 år, der kan føje sættet til deres Eventyr med Mario – startbane (71360) og blive inspireret til at bygge deres egne unikke baner.
  • Dette modul er over 18,5 cm højt, 38 cm bredt og 32 cm dybt i sin grundform og kan ombygges og kombineres med startbanen og andre udvidelsessæt på mange måder.
  • Dette legetøjssæt bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app omfatter byggevejledning og inspiration til måder at spille på og udgør et sikkert miljø, hvor børn kan dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Det modulopbyggede system giver fans mulighed for at udvide og ombygge og dermed skabe ubegrænsede udfordringer til gruppekonkurrencer eller leg på egen hånd.
  • Man behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt og sikkert sammen hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555154
Anbefalet alder:8 år +
Model:71362

ANDRE KØBTE OGSÅ