LEGO Super Heroes Thors kamprobot - 76169

Slå dig sammen med Thor, når han bruger sin enorme styrke og fart til at kæmpe mod fjender fra hele universet. Sæt ham derefter i cockpittet på sin gigantiske mech-robot, og gør den mægtige kriger til superstørrelse! Bevæg kamprobottens kraftfulde arme og ben, og sving den gigantiske hammer, når du genskaber populære filmscener og udkæmper episke kampe med andre kamprobotter i din samling. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Superhelte-action i superstørrelse med den mægtige LEGO® Marvel Avengers Classic Thors kamprobot (76169), der vil være en god fysisk gave til enhver spirende superhelt.
  • Indeholder en minifigur af Thor, en bygbar mech-robot med en stor hammer, der passer i dens gribehånd, samt en mindre hammer til minifiguren, som også kan fastgøres til kamprobottens ben.
  • Børn kan placere minifiguren af Thor i kamprobottens cockpit, der kan åbnes, og derefter bruge den bevægelige mech og dens superstore hammer til at udspille episke kampe mod et helt univers af skurke.
  • En fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til unge superhelte fra 7 år, der elsker byg selv-actionlegetøj.
  • Denne holdbare, bygbare mech-robot er over 12 cm høj og inspirerer til endeløs fantasifuld rolleleg, og når dagens kampe er overstået, ser den cool ud, når den står fremme på et barns værelse.
  • Der er mange flere LEGO® Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så der er endeløse legemuligheder, som børn kan udforske ved at genskabe filmaction og udspille deres egne historier.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873990078
Anbefalet alder:7 år +
Model:76169

ANDRE KØBTE OGSÅ