LEGO Super Heroes Spider-Man og Sandmans opgør - 76172

Når superskurken Sandman hvirvler en sandtornado op, er det tid til at slå sig sammen med Spider-Man og den unge superhelt i dit liv. Spider-Man drøner til stedet i sin buggy, men Sandman slår igen med sin sandslyngende katapult. Kan Spider-Mans hurtige køretøj og netskydende evner redde dagen? Med endeløse historier at udspille rummer dette superheltesæt supersjov og udviklende leg. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Sandmans opgør (76172) er en belønning til små superhelte, beregnet til at udvikle fantasien, fingerfærdigheden og styrke selvtilliden hos børn fra 4 år.
  • Indeholder minifigurer af Spider-Man og Sandman, en robust spider-buggy, en sandkatapult, som børn kan affyre, og sjovt tilbehør fra superheltefilmene.
  • Børn (og deres venner) kan hjælpe Spider-Man med at stoppe superskurken Sandman i at hvirvle en sandtornado op, og derefter kan de genskabe filmscener og finde på deres egne endeløse superhelte-eventyr.
  • Dette LEGO® 4+-sæt er specialdesignet med en startklods og enkle byggetrin, så børn fra 4 år kan lære at bygge og udvikle kreativ selvtillid undervejs.
  • Dette byggelegetøj med superheltetema til sjov familiehygge er over 4 cm højt, 9 cm bredt og 6 cm dybt, og elementerne har en perfekt størrelse, som små hænder nemt kan samle op og sætte sammen.
  • Der medfølger en nem byggevejledning, og elementerne er opdelt i separate poser med legeklart element og figur i hver, så børn kan nyde deres byg selv-legetøj ét trin ad gangen.
  • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO® Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
  • LEGO® 4+-sæt introducerer børn til et univers af populære film, tv-figurer og hverdagshelte, som de vil elske at dele med forældre og andre legevenner.

Produktdetaljer

Reference:5712873990122
Anbefalet alder:4 år +
Model:76172

ANDRE KØBTE OGSÅ