LEGO Super Heroes Morales kamprobot - 76171

Slå dig sammen med Miles Morales – Spider-Man-karakteren med de strømførende net – for at bekæmpe superskurke og redde verden! Og når den unge helt har brug for mere størrelse og kraft, kan han placeres i cockpittet på sin mægtige mega-robot. Bevæg robotten i position, og affyr et elektrospind i superstørrelse, mens du genoplever populære filmscener og kæmper mod andre mech-robotter i din samling. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
79,96 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Spider-Man Miles Morales' kamprobot (76171) er en stor lille belønning til unge superhelte, som kan opskalere superhelte-eventyrene med sine bevægelige arme og ben samt ekstra lange elektrospind, der kan zappe skurkene.
  • Indeholder en minifigur af Miles Morales og en bygbar mech-robot, et stort net , der passer i både robottens og minifigurens hånd, samt mindre net, som kan fastgøres til kamprobottens ben og andre steder.
  • Når børn placerer minifiguren i cockpittet på den superstore, bevægelige mech-robot, kan de genopleve yndlingsfilmscener, skabe deres egne eventyr og kæmpe mod andre kamprobotter i deres samling.
  • En spændende og endeløst underholdende gave til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til spirende superhelte fra 7 år.
  • Dette holdbare byggelegetøj er over 12 cm højt og er dermed perfekt til fysisk rolleleg. Og når den vilde action er overstået, ser den supercool ud, når den vises frem på ethvert barns værelse.
  • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO® Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
  • Alle LEGO® Marvel Spider-Man-legesæt inspirerer til fantasifulde superhelte-eventyr, når børn genskaber filmaction, finder på deres egne historier og viser deres hjemmebyggede scener frem.

Produktdetaljer

Reference:5712873990092
Anbefalet alder:7 år +
Model:76171

ANDRE KØBTE OGSÅ