LEGO Super Heroes Captain Americas kamprobot - 76168

Hjælp Captain America med at bruge sin overmenneskelige fart og udholdenhed til at bekæmpe skurke. Når supersoldaten har brug for ekstra størrelse og styrke, kan han placeres i cockpittet på sin mægtige mech-robot. Sæt kampdragtens bevægelige arme og ben i position med det store skjold i et fast greb mellem de kraftfulde hænder. Har du brug for begge hænder fri til kamp? Så sæt det uforgængelige skjold på mech-robottens ryg, indtil der er brug for det igen. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Avengers Classic Captain Americas kamprobot (76168) er en fin lille gave i superstørrelse til superhelte. Få opskaleret action med denne mægtige, bevægelige mech-robot og minifigur.
  • Indeholder en minifigur af Captain America og en bygbar mech-robot med et stort skjold, der passer i dens gribehånd, samt et mindre skjold til minifiguren, som også kan fastgøres til kamprobottens ben.
  • Børn kan åbne mech-robottens cockpit, placere Captain America-minifiguren indeni og derefter redde verden med den bevægelige robots superstore skjold, mens de kæmper mod skurke og genoplever populære filmscener.
  • En fremragende gave til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til alle unge superhelte fra 7 år.
  • Dette robuste byggelegetøj er over 12 cm højt. Perfekt til fysisk, fantasifuld leg og ideel til fremvisning på ethvert barns værelse, når dagens action er overstået.
  • Der er mange flere LEGO® Marvel kamprobotter at samle på og kombinere, så børn kan få endeløst sjov med at genskabe filmaction og finde på deres egne historier.

Produktdetaljer

Reference:5712873990085
Anbefalet alder:7 år +
Model:76168

ANDRE KØBTE OGSÅ