LEGO Super Heroes Avengers - Kamp om Avengers-tårnet - 76166

Når Red Skull og hans A.I.M.-agenter angriber Avengers-tårnet, er det op til dig, Iron Man og Black Widow at beskytte tårnet og New York City. Åbn det 5-etagers tårn for at få adgang til 7 forskellige rum fyldt med seje detaljer. Nyd garagen til svævecyklen, Arc-reaktoren, våbenkammeret, Iron Mans startplatform, det teknologiske laboratorium og – når du har fanget den onde Red Skull – et fængsel, hvor han kan låses sikkert væk. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
799 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Med 5 etager og 7 detaljefyldte rum er LEGO® Marvel Avengers sættet Kamp om Avengers-tårnet (76166) sprængfyldt med muligheder for rolleleg med klassiske Marvel-figurer.
  • Rummene omfatter Black Widows svævecykelgarage, Arc-reaktorrummet, våbenrummet, et teknologisk laboratorium, et fængsel og 2 balkoner. Til Iron Man-minifiguren er der 2 ekstra rustninger: Blazer og Tazer.
  • Bygningen kan åbnes for at afsløre 5 etager med let tilgængelig, autentisk detaljeret plads til leg. Børns fantasi vil blive inspireret af sjove funktioner, såsom et fængsel, der kan sprænges åbent, en kollapsende balkon og en raketaffyrer.
  • Dette byg selv-sæt til Marvel-fans vil være en ideel gave til jul eller fødselsdag til børn fra 8 år, der elsker superhelteaction og eventyr.
  • Med en højde på 44 cm giver LEGO® Marvel Avengers-tårnet børn masser af smarte funktioner at udforske og masser af velkendte Marvel-steder, hvor de kan udspille episke og fantasifulde historier.
  • Bruger ingen batterier. Dette stimulerende legetøj giver anledning til fysisk, fantasifuldt sjov, så snart børn åbner æsken.
  • Med medfølgende klar vejledning kan børn komme i gang med at bygge og lege med det samme. Den enkle vejledning sikrer, at de får mest muligt ud af dette fantastiske legesæt, hver gang de leger.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt vækker Marvel-filmaction til live og inspirerer til fantasifuld superhelte-rolleleg med samlerminifigurer, legetøjsfartøjer, våben og gadgets.
  • LEGO® byg selv-sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at alt LEGO legetøj er af ensartet kvalitet, kompatibelt og perfekt at sætte sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873555369
Model:76166
Anbefalet alder:8 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ