LEGO Super Heroes Avengers - Iron Mans våbenkammer - 76167

Du skal handle hurtigt, når 2 A.I.M.-agenter bryder ind for at angribe Tony Stark, smadre hans superhelterustning og ødelægge Iron Man-prototypen. Han har travlt i sit værksted med at reparere sin hotrod og spise en burger, da skurkene ankommer. Kan Tony nå ind i sin Iron Man-dragt i tide? Brug hotrodrod-bilens skydefunktioner, dragtens energiskud og alle dine superhelteevner til at smide skurkene på porten! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Avengers Iron Mans våbenkammer (76167) er spækket med fantasifulde muligheder for rolleleg for børn fra 7 år. Det alsidige legesæt giver unge superhelte Iron Man-eventyr mellem hænderne.
  • Indeholder en Tony Stark-minifigur, 2 Iron Man-dragter, 2 fjendtlige A.I.M.-agenter og en hotrod-bil, som Tony Stark kan reparere og køre i. Ligesom i filmene er der også en minimodel af en Iron Man-prototype og en burger, som han kan spise af.
  • Nogle skurke bryder ind i Iron Mans bygning, og børn får brug for hotrod-bilens skydefunktioner, energiskuddene i Iron Man-dragten og alle deres egne superhelteevner for at redde ham, hans rustning og den dyrebare Iron Man-prototype.
  • Dette byg selv-sæt til Marvel-fans er fyldt med sjove detaljer og fantastisk tilbehør til fantasifuld leg og superhelteaction, og det er en ideel jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 7 år.
  • Våbenkammeret er over 8 cm højt, og hotrod-bilen er over 10 cm lang, og dermed inspirerer dette legesæt til episke superhelteeventyr og vil være fantastisk at vise frem på børns værelser.
  • Bruger ikke batterier. Børn kan slippe fantasien løs med det samme, når de bygger og leger med dette fysiske legetøj, når som helst og hvor som helst.
  • Klar vejledning inspirerer børns kreativitet med det samme. Med seje figurer, sjove funktioner og en scene, der er velkendt fra filmene, sikrer denne enkle vejledning en optimal bygge- og legeoplevelse hver gang.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt vækker Marvel-filmaction til live og inspirerer til fantasifuld superhelte-rolleleg med samlerminifigurer, legetøjsfartøjer, våben og gadgets.
  • LEGO® byg selv-sæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at alt LEGO legetøj er af ensartet kvalitet, kompatibelt og perfekt at sætte sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873555376
Model:76167
Anbefalet alder:7 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ