LEGO Super Heroes Avengers - Iron Mans Hulk-kamprobot med A.I.M.-agent - 76164

Da 2 A.I.M.-agenter angriber New York, er det tid til at anbringe Iron Man i sin mægtige Hulk-kamprobot-rustning (også kaldet Hulkbuster)! Skurkene har våben, og 1 af dem har en jetpack, så han kan komme farligt tæt på. Du har brug for ekstra ildkraft – så anbring Rescue, Pepper Potts' alter ego, i Hulk-kamprobottens tårn med den drejelige skyder. Kan Iron Man og Rescue redde byen fra A.I.M.-agenterne? Det afgør du. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
279,20 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Der er fantasifuld leg i stor skala, når unge superhelte udspiller kampeventyr med LEGO® Marvel Avengers legesættet Iron Mans Hulk-kamprobot mod A.I.M.-agent (76164), der indeholder en Hulkbuster med bevægelige lemmer og seje funktioner.
  • Indeholder 4 minifigurer – Iron Man, Rescue og 2 A.I.M.-soldater – og en kæmpestor, justerbar Hulk-kamprobot. Med seje våben og en jetpack er scenen sat til en episk kamp!
  • Børn kan anbringe Iron Man i Hulk-kamprobotten og placere Rescue i det indbyggede skydertårn for at kæmpe mod de bevæbnede skurke og redde byen.
  • Marvel-filmfans og alle unge superhelte fra 8 år vil nyde endeløse fantasifulde eventyr med dette fantastiske Hulk-kamprobot-sæt, der indeholder en af de mest populære Iron Man-rustninger.
  • Den udstrakte Hulk-kamprobot er over 16 cm høj og 20 cm bred. Med justerbare lemmer kan denne mægtige kampmaskine bevæge sig hvor som helst hen og kæmpe mod alle de skurke, der vover at komme i vejen for den.
  • Dette legesæt med Hulk-kamprobot bruger ikke batterier. Legetøj uden batterier stimulerer til kreativ tænkning og fantasifuld rolleleg og styrker evnen til problemløsning, når børn udforsker fysisk leg direkte fra æsken.
  • Brugervenlig vejledning sikrer, at børn kan åbne æsken og bygge, lege og være kreative med det samme.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt indeholder samlerminifigurer, legetøjsfartøjer, våben og gadgets, der giver unge superheltefans Marvel-filmaction mellem hænderne.
  • Alt LEGO® byg selv-legetøj lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at det er af ensartet kvalitet, kompatibelt og perfekt at sætte sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873555345
Model:76164
Anbefalet alder:8 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ