LEGO Super Heroes Avengers - Iron Mans hjelm - 76165

Genskab en evig udgave af Marvel-helten Iron Mans unikke, højtflyvende rustning. Denne imponerende LEGO® bygge- og fremvisningsmodel rummer en udfordrende og berigende mulighed for at genskabe en af filmverdenens mest genkendelige figurers ikoniske hjelm. Den færdigbyggede model står solidt på en byggeplade og vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand hvor som helst. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Test dine kreative bygge-superkræfter med denne LEGO® Marvel Avengers Iron Man-hjelm. Hvis du er en voksen Marvel-fan eller entusiastisk modelbygger, vil denne bygbare fremvisningsmodel være noget for dig!
  • Iron Man-hjelmens ikoniske design er smart gengivet med LEGO® klodser og grafikklistermærker, der leder tankerne hen på scener fra klassiske Marvel Avengers-film. Den bygbare model står på en robust byggeplade med navneplade.
  • Indfang de ikoniske konturer og imponerende detaljer i Iron Mans hjelm med LEGO® klodser, røde og gyldne elementer og klistermærker til øjnene. Ser flot ud sammen med andre LEGO Marvel modeller.
  • Uanset om du er Marvel-fan, elsker LEGO® klodser eller begge dele, vil dette byg selv-sæt med 480 elementer give dig en udfordrende byggeoplevelse og en fordybende flugt fra hverdagen. Sættet vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave.
  • Iron Mans hjelm er over 19 cm høj, 10 cm bred og 13 cm dyb. Den behøver ikke meget plads til fremvisning, men de iøjnefaldende, autentiske detaljer vil helt sikkert tiltrække blikke fra alle Marvel-fans.
  • Bruger ingen batterier. Samlerobjektet LEGO® Marvel Avengers Iron Mans hjelm giver en fysisk, stresslindrende byggeoplevelse, mens 480 LEGO klodser langsomt forvandles til en imponerende fremvisningsmodel.
  • Der medfølger brugervenlig vejledning af høj kvalitet – så du kan åbne æsken og gå i gang med dit fascinerende projekt med det samme.
  • En del af en serie af LEGO® Marvel modeller, der er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og fremvisningsoplevelse, som vil appellere til alle fans af modelbyggeri eller tegneseriekultur.
  • Du behøver ikke superkræfter for at sætte LEGO® klodser sammen og skille dem ad. De har levet op til de højeste branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555352
Anbefalet alder:18 år +
Model:76165

ANDRE KØBTE OGSÅ