LEGO Super Hero Vultures lastbilsrøveri - 76147

Vulture stjæler juveler fra bankbilen! Han suser ned fra himlen, sprænger bagenden af lastbilen, griber fat i juvelboksene med en kæde og flyver væk med de stjålne skatte. Spider-Man drøner ind på sin motorcykel og bliver dagens helt. Pas på, Spidey! Vulture smider juveler overalt! Kan Spider-Man fange Vulture i sit spind, eller undslipper den bevingede skurk? Det bestemmer du! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Der er action, spænding og velkendte figurer i dette LEGO® startsæt til unge byggere. Det er en glimrende måde at introducere børn til LEGO legesæt og superhelte-eventyr fra Marvels Spider-Man-film på.
  • Dette sjove legetøj indeholder LEGO® minifigurer af Spider-Man, Vulture og en chauffør samt Spider-Mans motorcykel og en bankbil med en bagende, der kan "eksplodere" af, og en motor, der kan genbygges på motorhjelmen.
  • Med en superhelt på motorcykel, en bevinget superskurk og en bankbil fuld af juveler er scenen sat til endeløs actionfyldt leg! Og når den vilde action stopper, er figurerne flotte at vise frem på ethvert barns værelse.
  • Dette LEGO® Marvel Spider-Man byggelegetøj rummer masser af byggeudfordringer og muligheder for gruppeleg, og det er perfekt til drenge og piger fra 4 år. Et populært bygbart LEGO legetøj til jule- eller fødselsdagsgave til børn.
  • Legetøjsbankbilen er over 15 cm lang og 9 cm høj, og dermed inspirerer dette legesæt med minifigurer af Spider-Man og Vulture til fantasifuld leg i stor skala. Kombiner sættet med andet legetøj for at få endnu mere superheltesjov.
  • Dette superheltelegesæt bruger ikke batterier. Børn kan bare gå i gang med legen! Fysisk LEGO® byggelegetøj uden batterier styrker kreativ tænkning, fantasifuld rolleleg og evnen til problemløsning.
  • Selv små børn kan bygge dette Spider-Man-legesæt uden hjælp, takket være Instructions PLUS. Denne gratis, interaktive vejledning, med zoom- og drejefunktioner, findes i LEGO® Life appen til smartphones og tablets.
  • LEGO® Marvel Spider-Man legesæt inspirerer børn til at skabe actionfyldte superhelte-eventyr. De er fremragende til at genskabe filmscener og finde på nye eventyr, eller de kan bare bruges til fremvisning.

Produktdetaljer

Reference:5712873380046
Anbefalet alder:4 år +
Model:76147

ANDRE KØBTE OGSÅ