LEGO Super Hero Thanos-robot - 76141

Er du modig nok til at stå op mod den onde Thanos? Når superskurken sætter sig i cockpittet på sin gigantiske robot, er han mere vanvittig og dødbringende end nogensinde! Og med 6 Evighedssten på sin Evighedshandske er Thanos den ultimative hersker. Vil den frygtindgydende titaner lykkes med sin mission om at udslette halvdelen af alt liv i universet? Det bestemmer du! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 3-5 hverdage

Beskrivelse

  • Giv unge superhelte Marvel Avengers-action mellem hænderne med Thanos og hans megastore robot! Børn kan sætte Thanos-minifiguren i den gigantiske, bevægelige robot – så bliver superskurken endnu mere dødbringende!
  • Thanos-robotten er en større version af Thanos og viser hans karakteristiske brystplade. Den omfatter den kraftfulde Evighedshandske, komplet med 6 Evighedssten, og en Thanos-minifigurpilot, der er ny i januar 2020.
  • Børn kan sætte Thanos-minifiguren ind i robottens cockpit, der kan åbnes. Med sine bevægelige arme og ben gør den mægtige robot sig klar til at tilintetgøre halvdelen af universet – eller vise sig frem i en flot positur på enhver ung superhelts værelse!
  • Giv dette populære og bygbare LEGO® legetøj til fans af Marvel Avengers, og de vil udspille endeløse superhelte-eventyr med den seje robot og Thanos-minifiguren. Det er en fremragende gaveidé til børn fra 6 år.
  • Thanos-robotten er over 11 cm høj, 13 cm bred og 6 cm dyb og byder på Marvel Avengers-sjov i stor skala – uanset om eventyret deles med andre superhelte, eller ødelæggelsen af universet er et projekt for én person!
  • Der skal ikke bruges batterier til dette Marvel Avengers Thanos-legesæt. Børn kan nyde den fysiske legeoplevelse hvor som helst og når som helst – og samtidig udvikle kreativ tænkning, fantasifuld rolleleg og evnen til problemløsning, mens de leger.
  • Selv små børn kan samle det bygbare Thanos-legetøj, takket være Instructions PLUS. Den sjove, interaktive vejledning giver mulighed for at zoome ind og ud på modellen og dreje den, og den fås i den gratis LEGO® Life app til smartphones og tablets.
  • Alle LEGO® Marvel Avengers legesæt rummer højaktiv superheltesjov for børn, der gerne vil genskabe yndlingsfilmscener, finde på deres egne eventyr eller bare vise deres superseje modeller frem.

Produktdetaljer

Reference:5712873379989
Anbefalet alder:6 år +
Model:76141

ANDRE KØBTE OGSÅ