LEGO Super Hero Spider-Man-robot - 76146

Sving dig gennem byen med Spider-Man! Beskyt verden mod de onde skurke! Og når du har brug for at blive større og stærkere, kan du sætte den unge netsvinger i cockpittet på sin Spider-Man-robot. Når Spider-Man er inde i denne gigantiske mekaniske Spider-robot, kan han gå hvor som helst hen, gribe fat i hvad som helst og affyre enorme spind! Så skurke, pas på ... Spider-robotten kommer efter jer! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Denne fantastiske Spider-Man-robot giver børn større og bedre superhelte-eventyr. Når de sætter minifiguren ind i Spider-robotten, kan den gå hvor som helst hen, gribe fat i hvad som helst og fange alle, der kommer i vejen for den!
  • Robotten er en overdimensioneret version af Spider-Man med 4 edderkoppeben, der strækker sig fra ryggen, og et stort spind til at fange skurke med, der kommer ud fra hånden. Minifiguren af Spider-Man kan sættes ind i cockpittet, der kan åbnes.
  • Børn kan sætte minifiguren af Spider-Man i robotten, sætte dens arme og ben i actionpositurer og derefter kæmpe mod alle skurkene! Sættet er nemt at bygge sammen med andre populære superheltefigurer og andet Spider-Man-byggelegetøj.
  • Drenge og piger fra 6 år vil få endeløse superhelte-eventyr med dette LEGO® Marvel Spider-Man byggelegetøj. En populær, actionfyldt gaveidé til børn, der elsker Spider-Man-sjov.
  • Med en højde på over 15 cm er denne Spider-Man-robot perfekt til samlingen og inspirerer til fantasifuld leg i stor skala. Den er fremragende at kombinere med andre LEGO® Marvel robotter, og når den vilde action stopper, er den flot at vise frem på ethvert barns værelse.
  • Dette actionfyldte legesæt bruger ikke batterier! Børn kan nyde fysisk sjov, når de vil. LEGO® robotlegetøj uden batterier styrker kreativ tænkning, fantasifuld rolleleg og evnen til problemløsning.
  • Omfatter Instructions PLUS, så selv små børn kan bygge deres LEGO® legetøj uden hjælp. Denne sjove, gratis, interaktive vejledning med zoom- og drejefunktioner findes i LEGO Life appen til smartphones og tablets.
  • LEGO® Marvel Spider-Man legesæt rummer actionfyldte, fantasifulde superhelte-eventyr til børn, der gerne vil genskabe filmscener, finde på deres egne historier eller bare vise deres samlermodel frem.

Produktdetaljer

Reference:5712873380015
Anbefalet alder:6 år +
Model:76146