LEGO Super Hero Spider-Man mod Doc Ock - 76148

Doctor Octopus er gået amok! Ingen kan vide sig sikker fra hans dødbringende robotarme! Kan du hjælpe Spider-Man og Spider-Girl med at stoppe den onde Doc Ock? Drøn i aktion på Spider-motorcyklen. Opdel det fantastiske køretøj for at skabe en "vandrende edderkop" og en lynhurtig motorcykel. Affyr dine knopskydere ... kast et spind ... du får brug for alle dine superhelte-evner for at besejre denne langarmede skurk! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Der er action, eventyr og uendelige muligheder for fantasifuld leg, når unge superhelte slutter sig til Spider-Man, Spider-Girl og deres fantastiske 2 i 1-motorcykel for at kæmpe mod den onde, 4-armede Doctor Octopus.
  • Med 3 LEGO® minifigurer kan børn udspille rollelege som Spider-Man, Spider-Girl og Doc Ock i en actionfyldt konfrontation. Spider-Mans køretøj kan opdeles i 2 for at skabe en lynhurtig motorcykel og en gigantisk "vandrende edderkop"!
  • Doc Ock har 4 robotarme. Men Spider-Man og Spider-Girl har Spider-motorcyklen med knopskydere og spindelvæv, der kan kastes ... og det er kun begyndelsen! Hvem ved, hvor dette inspirerende legesæt vil føre dem hen næste gang?
  • Med et sejt superhelte-actionbyggesæt, som er fremragende til leg individuelt og i grupper, vil drenge og piger fra 6 år få endeløse superhelte-eventyr med dette LEGO® Marvel Spider-Man byggelegetøj.
  • Spider-Mans motorcykel er over 17 cm lang, 13 cm bred og 6 cm høj og er nem at kombinere med andre LEGO® Marvel sæt for at få endnu mere superhelte-action. Og når den ikke er på skurkejagt, ser den fantastisk ud på ethvert barns værelse.
  • Dette superheltelegesæt med Spider-Man bruger ikke batterier. Børn kan nyde fysisk sjov, når og hvor de vil. LEGO® byggelegetøj uden batterier styrker kreativ tænkning og fantasifuld rolleleg.
  • Overvejer du at give dette populære Spider-Man-legesæt til nogen, der endnu ikke kender LEGO® byggelegetøj? Ikke noget problem! Det indeholder en meget enkel vejledning, så børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme.
  • LEGO® Marvel Spider-Man legesæt rummer endeløs, actionfyldt og sjov rolleleg for superheltefans. Børn kan genskabe filmscener, finde på deres egne eventyr eller bare vise deres modeller frem.

Produktdetaljer

Reference:5712873380022
Anbefalet alder:6 år +
Model:76148

Andre har også set