LEGO Super Hero Mobil batbase - 76160

Mr. Freeze™, Man-Bat™ og Bronze Tiger™ er på fri fod! Tid til at sætte gang i den vilde teknologi, fartøjerne og våbnene fra den mobile batbase! Drøn hen over land på motorcyklen – og derefter over vand på vandscooteren. Flyv til vejrs i batjetten – batcrosseren er indeni, til når du lander. Slå dig sammen med Nightwing™ for at sætte skurkene i fængslet ombord – men pas på, at de ikke sprænger sig fri! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
799 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DC legetøjet Mobil batbase (76160) er fyldt med ikoniske fartøjer, fantastiske gadgets og seje våben, som børn kan bruge, når de hjælper Batman™ og Batgirl™ med at fange 4 berygtede superskurke.
  • Dette sæt med en "bathule på hjul" indeholder en batjet, batcrosser, motorcykel, vandscooter, legetøjslastbil og 6 minifigurer fra Batman™-filmene: Batman, Batgirl™, Nightwing™, Mr. Freeze™, Man-Bat™ og Bronze Tiger™.
  • Legetøjets tag og side, der kan åbnes, giver nem adgang til Batmans bathule-tilbehør. Der er så meget at opdage, samt 6 minifigurer fra Batman™-filmene, så mulighederne for selvstændig, fantasifuld leg er uendelige.
  • Ikke kun Batman™-filmfans vil være begejstrede for at få dette byggelegetøj af en mobil bathule i fødselsdagsgave. Det er et fantastisk "byg dit eget køretøj"-legesæt til alle børn fra 6 år, der nyder fantasifuld leg.
  • Køretøjet Mobil batbase er over 38 cm langt. Det har dermed den perfekte størrelse til fysisk leg og er stort nok til at indeholde alt, hvad børn skal bruge til episke superhelteeventyr.
  • Denne Batman™-lastbil behøver ikke batterier – den drives udelukkende af børns fantasi! Og med så meget tilbehør og så mange sjove detaljer kan unge superhelte nyde endeløs, fysisk, kreativ leg.
  • Der medfølger enkle vejledninger for at få børn i gang med at bygge og lege med det samme og få mest muligt ud af alle legetøjets seje funktioner og fantastiske fartøjer.
  • LEGO® DC Batman™ legesæt giver børn superhelte-filmaction mellem hænderne. Med figurer, fartøjer, gadgets og våben fra de populære film kan fans genskabe yndlingsscener og finde på deres egne eventyr.

Produktdetaljer

Reference:5712873535538
Anbefalet alder:8 år +
Model:76160

ANDRE KØBTE OGSÅ