LEGO Super Hero Iron Man mod Thanos - 76170

Iron Man er i en episk kamp mod Thanos om Evighedshandsken. Sæt den pansrede superhelt ind i sit lynhurtige fly, og indled et angreb på den onde superskurk. Når Thanos forsøger at skyde det ned med sit kraftfulde kanontårn, kan du forsvare dig med jettens 2 diskosskydere. Handlingen bliver endnu mere spændende på land, når Iron Man og Thanos får ekstra kræfter og energi fra standen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
143,96 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Avengers Iron Man mod Thanos (76170) er et ikonisk byg selv-legetøj med superhelte-tema, der er designet til at udvikle fantasien og fingerfærdigheden og til at styrke selvtilliden hos børn fra 4 år.
  • Indeholder minifigurer af Iron Man og Thanos, en strømlinet jet, kanontårn og 2 energistande, én til Iron Man og én til Thanos.
  • Forældre og børn kan nyde masser af sjov sammen, når de genskaber filmscener og selv finder på endeløse superhelte-eventyr, mens de hjælper Iron Man med at kæmpe mod superskurken Thanos.
  • Dette LEGO® 4+-sæt er specialdesignet med en startklods og enkle byggetrin, så børn fra 4 år kan lære at bygge og udvikle kreativ selvtillid undervejs. Iron Mans jetfly er over 6 cm højt, 11 cm langt og 12 cm bredt – en ideel størrelse, som er nem for små hænder at samle op, lege med og tage med sig overalt.
  • Disse ikoniske to superhelte er den perfekte gaveidé til børn til fødselsdag, andre anledninger eller som særlig belønning når som helst.
  • Den medfølgende bygge- og legeguide styrker børns selvtillid, og med det gratis digitale byggeværktøj, Instructions PLUS, kan børn zoome og dreje, mens de bygger.

Produktdetaljer

Reference:5712874225063
Anbefalet alder:4 år +
Model:76170

ANDRE KØBTE OGSÅ