LEGO Super Hero Avengers - Lokes vrede - 76152

Loke forsøger at stjæle den mægtige tesserakt fra Marvel Avengers-tårnet! Kan din unge superhelt slå sig sammen med Iron Man, Thor, Hulk og Captain Marvel for at stoppe ham? Loke bevæger sig hurtigt i sin grønne glider – men den kan ikke hamle op med Captain Marvels fantastiske røde jetfly! Med endeløse fantasifulde historier, som børn kan udspille, gør dette sjove superheltesæt udviklende leg supersjov! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Marvel Avengers – Lokes vrede (76152) inspirerer til fantasifuld rolleleg og kreativ tænkning, når børn udforsker uendelige legemuligheder med superhelteminifigurer og seje fartøjer i spændende omgivelser.
  • Med minifigurer af Iron Man, Thor, Hulk, Captain Marvel og Loke samt Avengers-tårn, quinjet og Lokes glider kan børn genskabe Marvel-filmscener og selv finde på deres egne superhelte-actionhistorier.
  • LEGO® 4+-sæt indeholder en særlig startklods, så børn kan komme i gang med at bygge med det samme. I takt med at de bygger, vokser deres selvtillid, og de opdager et uendeligt univers af fantastiske figurer og kreative legemuligheder.
  • Dette seje byg selv-legetøjssæt er fyldt med sjove detaljer og fantastisk tilbehør til fantasifuld leg og superhelteaction, og det er en ideel jule- eller fødselsdagsgave til førskolebørn og børn fra 4 år.
  • Legesættets Avengers-tårn er over 16 cm højt, og dermed inspirerer dette samlerbyggelegetøj til superheltesjov på en episk skala – og når den vilde action stopper, ser det fantastisk ud, når det vises frem på ethvert barns værelse.
  • Dette fysiske, bygbare legetøj bruger ikke batterier. Børn kan bygge og lege med det samme, når som helst og hvor som helst.
  • Den medfølgende enkle vejledning hjælper børn med at bygge, lege og udvikle selvtillid, når de lærer formålet med byggetrinnene.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt giver børn Marvel-filmaction mellem hænderne! Med samlerminifigurer, bygbare legetøjsfartøjer, våben og gadgets er sættene designet til at inspirere unge sind til fantasifuld superhelteleg.

Produktdetaljer

Reference:5712873535552
Anbefalet alder:4 år +
Model:76152

ANDRE KØBTE OGSÅ