LEGO Super Hero Avengers lastbilsangreb - 76143

Det er et bagholdsangreb! Du får brug for dine superhelte-evner for at hjælpe Captain America og Hawkeye, da deres lastbil bliver angrebet af 2 AIM-agenter. Knopprojektilerne flyver om ørerne, mens skurkenes monster-trehjuler drejer ind foran Avengers-lastbilen. De opsender en bevæbnet drone og begynder at skyde oppefra. Tiden er inde til at afsløre dit hemmelige våben. Åbn lastbilen for at afsløre ... en kæmpemæssig 6-skuds armbrøst! Hvem er nu gået i et baghold? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Bring spændingen fra Marvel Avengers-filmene videre til din lille superhelt! Dette sæt med Captain America og Hawkeye indeholder seje køretøjer, minifigurer og al den action, børn elsker. Fremragende til leg og fremvisning.
  • Med 3 minifigurer, der er nye i januar 2020 – Captain America, Hawkeye og 2 AIM-agenter – en trehjulet motorcykel, drone og Avengers-lastbil (med skjult våben!) kan børn skabe episke superhelte-kampscener.
  • Uanset om de genskaber yndlingsfilmscener eller opfinder deres egne eventyr, kan Marvel Avengers-fans bruge dette legesæt på uendeligt mange måder. Det omfatter så mange seje detaljer og seje figurer, at alt kan ske.
  • Fremragende gave til spirende superhelte fra 7 år eller til børn, der gerne vil udvide deres samling af LEGO® Marvel Avengers legesæt. Sættet er hurtigt at samle og inspirerer til fantasifuldt sjov, der aldrig slutter.
  • Avengers-lastbilen er over 17 cm lang og 11 cm høj med sin knopskyder fremme, og den rummer superheltesjov i stor skala for børn. Fantastisk til at kæmpe mod AIM-agenter eller kombinere med andre LEGO® Marvel sæt.
  • Ingen batterier påkrævet. Børn kan nyde fysisk leg drevet af deres egen fantasi. Det betyder, at de har adgang til stimulerende leg når som helst, hvor som helst. Og fordi der ikke er behov for batterier, slutter morskaben aldrig!
  • Børn kan enten springe direkte ud i det og samle det børnevenlige sæt, eller de kan bruge den nemme vejledning til at komme i gang! Når der er en pause i handlingen, er køretøjerne og minifigurerne fantastiske at vise frem på børns værelser.
  • Inspirer unge superhelte til endeløs fantasifuld rolleleg med LEGO® legesæt og minifigurer. Uanset om børn vil genopleve filmscener eller finde på deres egne eventyr, er LEGO Marvel Avengers sæt en fremragende gaveidé.

Produktdetaljer

Reference:5712873379996
Anbefalet alder:7 år +
Model:76143

ANDRE KØBTE OGSÅ