LEGO Super Hero Avengers Hulk-helikopterredning - 76144

Slå dig sammen med Avengers i et episk luftslag mod chitaurierne! Lad Rescue flyve helikopteren, og affyr de tredobbelte knopskydere mod den mægtige Leviathan. Undvig chitauri-flyverens knopskydere. Overrask fjenden ved at kaste den mægtige Hulk ind i kampen. Angrib derefter med Rescues energiskud og Black Widows stave. Hvem vinder denne afgørende LEGO® Marvel Avengers Endgame-kamp? Det afgør du! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Børn kan spille rollerne som Rescue, Black Widow og Hulk med et missilskydende helikopter-byggelegetøj og genopfinde Marvel Avengers: Endgame-kampscener mod 2 fjendtlige chitaurier og en bevægelig Leviathan!
  • Indeholder 4 minifigurer, en sej Hulk-actionfigur, helikopter med tredobbelte knopskydere og funktion til at kaste Hulk ind i kampen samt chitauriernes Leviathan og knopskydende flyver til at udspille episke luftkampe.
  • Rescue, alias Pepper Potts, har energiskud til actionfyldt leg, og Hulk har Evighedshandske med 4 Evighedssten til samlingen – de øvrige Evighedssten er i sættet Kampen om Avengers-basen (76131).
  • Dette populære byggelegetøj indeholder 482 elementer, seje actionfigurer og modeller, der er sjove at bygge – det er fantastisk til leg alene eller i grupper og er en fremragende gave til børn fra 8 år
  • Helikopter-byggelegetøjet er over 11 cm højt, 25 cm langt og 19 cm bredt, og alle modeller og figurer er perfekte til kombination med andre LEGO® Marvel sæt for at opleve endnu mere actionfyldt superhelte-rolleleg.
  • Sættet kræver ingen batterier – dette Marvel Avengers-legesæt er lavet af LEGO® klodser og kræver udelukkende børns frie og ubegrænsede kreativitet, så superheltehistorierne aldrig løber tør for energi!
  • Overvejer du at købe dette populære byggelegetøj til nogen, der endnu ikke kender LEGO® byggesæt? Bare rolig. Der medfølger en vejledning, som er nem at følge, så byggeriet kan begynde, med det samme æsken er åbnet.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt rummer et spændende univers af byggeri og eventyrlig rolleleg for børn (og alle fans af superhelte), så de kan genopleve filmscener, skabe deres egne historier og fremvise samlermodellerne.

Produktdetaljer

Reference:5712873380008
Anbefalet alder:8 år +
Model:76144