LEGO Super Hero Avengers helicarrier - 76153

M.O.D.O.K. – superskurken med den store hjerne – går til angreb, og det er op til dig at stoppe ham! Helicarrieren er klar til action. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine og Nick Fury er bevæbnede og klar til at hjælpe. Der er plads til 3 i cockpittet. Start rotorerne, klargør forsvarskanonerne, og udfør derefter nogle flyvetricks i høj fart for at sende skurken tilbage til sit specialbyggede fængsel. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.099 kr.
824,25 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Byg selv-legetøjet LEGO® Marvel Avengers helicarrier (76153) placerer unge superhelte midt i den sjove action med populære minifigurer, fartøjer og tilbehør, de genkender fra Marvel-filmene.
  • Helicarrieren har rotorer, forsvarskanoner og et cockpit til 3 minifigurer. Indeholder minifigurer af Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine, Nick Fury og en A.I.M.-agent samt en figur af M.O.D.O.K.
  • Fans af Marvel Avengers kan genskabe spændende scener og finde på deres egne fantasifulde historier, når de slutter sig til deres yndlingssuperhelte og går ombord i den fantastiske helicarrier for at kæmpe mod superskurken M.O.D.O.K.
  • Er du på udkig efter det bedste tekniske byggelegetøj til børn? Uanset om barnet er til Marvel Avengers-action, superhelteminifigurer eller bare fantastisk klodsbygget legetøj, er dette helicarrier-legesæt en fantastisk gave til børn fra 9 år.
  • Marvel Avengers-helicarrieren er over 37 cm lang og giver børn superhelteaction i stor skala. Den ser også fantastisk ud, når den vises frem på ethvert barns værelse.
  • Dette seje bygbare legetøj bruger ikke batterier, så børn kan nyde fysisk og kreativt sjov og udspille actionfyldt rolleleg når som helst og hvor som helst!
  • Børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme, takket være de enkle og klare vejledninger, der sikrer, at de får mest muligt ud af alle de sjove detaljer og seje funktioner.
  • LEGO® Marvel Avengers legesæt giver børn superhelte-filmaction mellem hænderne! Med fartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets at samle på behøver den fantasifulde og eventyrlige rolleleg aldrig at slutte.

Produktdetaljer

Reference:5712873535569
Anbefalet alder:9 år +
Model:76153