LEGO Star Wars T-16 Skyhopper mod bantha Microfighters - 75265

Så er kampen i gang! Forbered dig på en duel mellem T-16 Skyhopper og bantha Microfighters i Tatooines ørken! Hop op i sadlen på den mægtige bantha med ørkenrøveren. Eller gå sammen med Skyhopper-piloten, og affyr knopskyderne mod din fjende. Udspil episke actionscener fra Star Wars: Et nyt håb. Men hvem vinder kampen? Det afgør du! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Børn vil elske at udspille dueller og skabe deres egne spændende historier med dette LEGO® Star Wars™ Microfighters rumskibslegetøj som byggesæt (75265), der indeholder hurtigbyggede modeller af en T-16 Skyhopper og en bantha.
  • T-16 Skyhopper har 2 knopskydere og plads til pilotminifiguren, og den justerbare Star Wars™ bantha-figur har en sadel til ørkenrøverminifiguren og en holder til en bantha-stav for at inspirere til actionfyldt leg.
  • Dette samlerlegetøj er fantastisk til leg individuelt eller sammen med venner og har masser af LEGO® byggeklodser til at vække fantasien hos fans og lade dem bygge kreativt med andre LEGO Star Wars™ sæt.
  • Med 2 nemme modeller er dette byg selv-legesæt på 198 elementer, der omfatter et rumskib, en oplagt gaveidé til fødselsdag, jul eller som en overraskelse i en særlig anledning til børn fra 6 år for at introducere dem til LEGO® Star Wars™ sæt.
  • Bantha-figuren er over 5 cm høj, 12 cm lang og 4 cm bred, og T-16 Skyhopper-modellen er over 7 cm høj, 8 cm lang og 8 cm bred – en pæn størrelse, så børn kan tage dem med i tasken til leg på farten.
  • Ingen batterier påkrævet! Dette populære LEGO® Star Wars™ legetøjsrumskib, der kan bygges, drives af børns fantasi, så de kan bruge Skyhopper-modellen, den bygbare bantha-figur, piloten og ørkenrøveren til ubegrænsede eventyr.
  • Hjælp selv yngre børn med at bygge selvstændigt med Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO® Life app, og som giver dem mulighed for at se en virtuel version af modellerne, mens de bygger dem. Fantastisk!
  • LEGO® Star Wars™ byggelegetøj er fantastisk til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra sagaen, finde på deres egne historier eller bare bygge og fremvise samlermodellerne.

Produktdetaljer

Reference:5712873299829
Anbefalet alder:6 år +
Model:75265

Andre har også set