LEGO Star Wars Stormsoldathjelm - 75276

Genskab det uhyggelige look fra en Star Wars™ Stormsoldathjelm i LEGO® klodser med dette samlerobjekt af en bygge- og fremvisningsmodel. Nyd hjelmens ikoniske form og detaljer, lavet udelukkende med LEGO elementer og grafikklistermærker. Du skal bruge en elitesoldats evner for at gennemføre opgaven, og så kan du stolt vise din kreation frem derhjemme, på kontoret ... eller hvor i galaksen du har lyst! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Star Wars™ fans kan vise deres loyalitet over for Imperiet – og deres LEGO® elite-byggeevner – ved at bygge og fremvise denne forbløffende detaljerede kopi af en Stormsoldathjelm (75276).
  • Den ikoniske form og de autentiske detaljer ved en Stormsoldathjelm genskabes med LEGO® klodser og grafikklistermærker. Vis den frem på soklen med navneskilt for at vække minder om episk Star Wars™ filmaction.
  • Denne hjelm indgår i en fantastisk samlerserie af LEGO® Star Wars™ bygge- og fremvisningsmodelsæt – se også Boba Fetts hjelm (75277).
  • Dette Star Wars™ figurmodelsæt med 647 elementer er en fantastisk gave til jul, fødselsdag eller som en særlig overraskelse til fans fra 18 år og rummer en berigende udfordring for alle erfarne LEGO® byggere.
  • Den seje LEGO® Star Wars™ Stormsoldathjelm til samlingen er over 18 cm høj, 13 cm bred og 13 cm dyb og vil gøre et stort visuelt indtryk, når den vises frem derhjemme eller på arbejdspladsen.
  • Dette byggesæt uden batterier til voksne rummer en fordybende, fredelig og afstressende oplevelse for voksne. Så slap af, find dit bygge-zen, og skab en utrolig model af en LEGO® Star Wars™ Stormsoldathjelm!
  • Køber du til en ivrig Star Wars fan, som ikke har erfaring med LEGO® sæt? Bare rolig. Der medfølger en trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne byggeudfordring og skabe en fantastisk bygge- og fremvisningsmodel til deres samling.
  • Der findes LEGO® Star Wars™ sæt, som kan begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe scener fra filmene, udspille deres egne historier eller bare gerne vil bygge og fremvise de spektakulære modeller.

Produktdetaljer

Reference:5712873380312
Anbefalet alder:16 år +
Model:75276

ANDRE KØBTE OGSÅ