LEGO Star Wars Sith-soldater Battle Pack - 75266

Bliv en officer fra Den Første Orden, og før tropperne i kamp med denne fantastiske LEGO® Star Wars™ Sith-soldater Battle Pack! Udstyr tropperne med knopskydende blastere. Fastgør en blaster til speederens forende – klar til at affyre når som helst. Sus ind på fjendens territorium, og angrib fra luften med flyvende soldater. Er der nogen, der kan stoppe dig? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Lad børn føre en hær af Star Wars™ Sith-soldater i kamp og genskabe actionscener fra Star Wars: The Rise of Skywalker med dette fantastiske LEGO® byg selv-legetøj med et stormsoldatfartøj (75266).
  • Med 4 seje minifigurer – Første Orden-officer, Sith-soldat og 2 Sith-jetpacksoldater – udstyret med 4 knopskydende blastere og 2 jetpack-elementer er der masser til at inspirere til kreativ historiefortælling.
  • En ideel måde at samle en LEGO® hær af stormsoldater på – minifigurerne af officeren fra Den Første Orden og Sith-jetpacksoldaten er nye i januar 2020, og der er masser af byggeklodser til at stimulere unge fans' fantasi.
  • Den hurtigbyggede Sith-soldat Battle Pack på 105 elementer er en oplagt gaveidé til jul eller enhver anden lejlighed til drenge og piger fra 6 år for at introducere dem til det actionfyldte LEGO® Star Wars™ univers.
  • Star Wars™ Første Orden-stormsoldatens speeder er over 4 cm høj, 10 cm lang og 8 cm bred – en flot og kompakt model at tage med i din taske eller dit barns rygsæk sammen med minifigurerne til leg på farten.
  • Dette batteriløse byggelegetøj drives af børns fantasi og inspirerer dem til at udvikle deres kreative evner med Star Wars™ figurer, mens de udspiller scener fra Star Wars: The Rise of Skywalker.
  • Lad yngre børn bygge selvstændigt og opnå en fantastisk følelse af stolthed med digitale Instructions PLUS-vejledninger, som kan findes i den gratis LEGO® Life app. De bliver mesterbyggere på ingen tid!
  • LEGO® Star Wars™ byggesæt er fremragende til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bare bygge og fremvise samlermodellerne.

Produktdetaljer

Reference:5712873299775
Anbefalet alder:6 år +
Model:75266

Andre har også set