LEGO Star Wars Modstandsbevægelsens Y-wing Microfighter - 75263

Kalder alle modstandshelte! Gå sammen med Zorii Bliss for at bekæmpe det onde Imperium i Y-wing-Microfighteren! Hop ind i cockpittet, fyr op for motoren, og sus ud i rummet. Sigt mod fjender med skyderne, og affyr knipsemissilerne. Når slaget er vundet, kan du flyve tilbage til basen for at foretage reparationer og vise denne seje stjernejager til dine venner! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Børn kan lege, at de kæmper som modstandsbevægelsens heltinde Zorii Bliss med denne nemme LEGO® version af Modstandsbevægelsens Y-wing Microfighter (75263) fra Star Wars: The Rise of Skywalker!
  • Denne LEGO® klodsbyggede Microfighter-version af Y-wing-jageren er klar til at kæmpe mod Den Første Orden! Den har 2 knipsemissiler, et drejeligt kanontårn, skydere (kan ikke affyres) og et cockpit til minifiguren af Zorii Bliss.
  • Den bygbare Y-wing-models farvetema og Zorii Bliss' hjelm er begge nye i januar 2020, og der er masser til at inspirere unge Star Wars™ fans til at lege kreativt og kombinere elementerne med andre LEGO® Star Wars sæt.
  • Byg selv-legesættet Modstandsbevægelsens Y-wing Microfighter med 86 elementer er nemt at bygge – og ombygge efter kampe mod 75264 Kylo Rens færge Microfighter – og en ideel gave til fødselsdag eller som en overraskelse til drenge og piger fra 6 år.
  • Denne kompakte og robuste LEGO® Star Wars™ Y-wing-jager er over 3 cm høj, 11 cm lang og 8 cm bred – en nem størrelse til at putte i et barns rygsæk, klar til leg, uanset hvor turen går hen.
  • Der er ikke brug for batterier med dette byg selv-legetøj til børn – det er bygget udelukkende af LEGO® klodser og drives af børns fantasi, så der er konstant action.
  • Gør det endnu sjovere for børn at bygge med digitale Instructions PLUS-vejledninger. Ved hjælp af LEGO® Life appen kan selv unge byggere zoome, dreje og visualisere denne model, mens de bygger den rigtige version ... Fantastisk!
  • LEGO® Star Wars™ sæt er fantastiske til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne historier og fremvise byg selv-samlermodellerne.

Produktdetaljer

Reference:5712873299751
Anbefalet alder:6 år +
Model:75263

Andre har også set