LEGO Star Wars Modstandsbevægelsens X-wing - 75297

Slå dig sammen med Poe Dameron, og bliv en modstandshelt! Byg din egen fantastiske X-wing-stjernejager, og hop derefter op i fighterens cockpit. Sørg for, at BB-8 også er om bord, og flyv ud i rummet. Fold vingerne ud, og accelerer til topfart. Når du har besejret Den Første Ordens styrker, kan du flyve hjem og fejre sejren! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv mindre børn en fantastisk første LEGO® Star Wars™ oplevelse med byg selv-legetøjet Modstandsbevægelsens X-wing (75297), der omfatter et startklodschassis, der kan kickstarte byggeriet, så den actionfyldte leg kan starte hurtigt.
  • Det bygbare stjernejager-legetøj indeholder en LEGO® minifigur af Poe Dameron med en blasterpistol samt en LEGO droidefigur af BB-8, der kan inspirere til kreativ og sjov rolleleg.
  • X-wing-jageren har et cockpit til Poe Dameron, som kan åbnes, plads til BB-8 og vinger, der kan foldes ud til flyvetilstand.
  • Dette LEGO® Star Wars™ startsæt med 60 elementer er nemt at bygge og ombygge efter kamplege, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en overraskelsesgave til kreative børn fra 4 år.
  • Dette fantastiske stjernejager-byggelegetøj er over 5 cm højt, 15 cm langt og 19 cm bredt, så det er nemt at lægge i et barns taske til leg på farten.
  • Dette er en ideel byg selv-model, som små børn kan forsøge at bygge på egen hånd eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen.
  • Gør det ekstra spændende for børn at bygge denne stjernejager med Instructions PLUS, en del af den gratis ap LEGO® Byggevejledninger, som byder på zoom-, dreje- og visningsværktøjer.
  • LEGO® Star Wars™ 4+-byggelegetøj giver børn en sjov introduktion til Star Wars universet og hjælper dem med at udvikle deres byggeevner og kreativitet gennem leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874225032
Anbefalet alder:4 år +
Model:75297

ANDRE KØBTE OGSÅ