LEGO Star Wars Mandalorianeren Battle Pack - 75267

Byg din egen Star Wars™ mandalorianske hær, og vis, at du er en legendarisk kriger! Lav et forsvarsfort, og udstyr soldaterne med blastere. Du kan også køre i kamp på en knopskydende speeder. Med al den ildkraft har fjendtlige angribere ikke en chance! Udspil episke scener fra tv-serien Star Wars: Mandalorianeren, eller find på nye eventyr – du er generalen, så du bestemmer! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan bygge en frygtindgydende mandaloriansk hær, når de genskaber spændende scener fra tv-serien Star Wars: Mandalorianeren og udvikler deres egne spændende historier med dette seje byggelegetøj til børn (75267).
  • Der er mange måder at udspille kampe på med 4 Star Wars™ minifigurer af mandalorianske krigere, hver med knopskydende blastere, et forsvarsfort med fastgørelsespunkt til en blaster og en knopskydende speedercykel.
  • En sjov måde for unge Star Wars™ fans at samle en hær på, og der er masser af LEGO® byggeklodser til at inspirere dem til at bygge og lege individuelt eller med venner og i kombination med nogle af deres øvrige LEGO Star Wars sæt.
  • Star Wars™ byg selv-legetøjssættet Mandalorianeren Battle Pack med 102 elementer er hurtigt at bygge – og at ombygge efter kampe – og en oplagt gave til drenge og piger fra 6 år til deres fødselsdag, til jul eller som en særlig overraskelse.
  • Den mandalorianske LEGO® Star Wars™ speeder er over 4 cm høj, 8 cm lang og 6 cm bred – en perfekt størrelse til at putte i dit barns rygsæk sammen med fortet og minifigurerne til leg undervejs.
  • Dette LEGO® byg selv-samlerlegetøj drives af børns kreativitet – der kræves ingen batterier – så deres eventyr med Star Wars™ figurer får aldrig ende!
  • Hjælp selv yngre børn med at udvikle deres byggefærdigheder med Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO® Life app, og som giver dem mulighed for at zoome ind, dreje og visualisere modellen, mens de bygger.
  • LEGO® Star Wars™ sæt er fantastiske for børn (og voksne fans), der kan genskabe ikoniske scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bygge og fremvise det seje legetøj.

Produktdetaljer

Reference:5712873299812
Anbefalet alder:6 år +
Model:75267

ANDRE KØBTE OGSÅ