LEGO Star Wars Manalorianeren og Barnet - 75317

Byg fantastiske LEGO® BrickHeadz™ versioner af de 2 mest populære figurer fra Star Wars: The Mandalorian! Spænd en blasterriffel på Mandalorianerens ryg, og sæt en blasterpistol i denne dusørjægers hånd, så han er klar til kamp. Byg en svævende barnevogn til Barnet, og juster figurens ører for at skifte mellem et glad og trist udtryk. Begge byg selv-modeller leveres med en byggeplade, så du stolt kan fremvise dine kreationer. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Fans af Star Wars: The Mandalorian og kreative børn vil elske at bygge deres egne LEGO® BrickHeadz™ versioner af Mandalorianeren og Barnet (75317), hvor de kan genskabe autentiske detaljer i en sej udstillingsgenstand.
  • Den bygbare LEGO® figur af Mandalorianeren har sine kendte våben – en blasterriffel klikket på ryggen og en blasterpistol i hånden – for at sætte gang i minder om spændende scener fra Star Wars: The Mandalorian.
  • Børn vil elske byggelegetøjet af Barnet med justerbare ører til forskellige udtryk og dets barnevogn, der "svæver" på et gennemsigtigt LEGO® element. Begge byg selv-modeller har byggeplader til fremvisning.
  • Dette LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ byggelegetøj med 295 elementer vil være en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave eller en overraskelse når som helst til fans af Star Wars: The Mandalorian og LEGO byggere fra 10 år.
  • Mandalorianeren er 8 cm høj, og byggelegetøjet af Barnet i sin svævende barnevogn er 8 cm høj – de optager begrænset plads, men vil helt sikkert gøre et stort indtryk, uanset hvor de vises frem.
  • Dette byg selv-legetøj uden batterier giver en sjov byggeoplevelse, så fans kan nyde tid selv eller sammen med familie og venner med at skabe LEGO® BrickHeadz™ versioner af 2 populære figurer fra Star Wars: The Mandalorian.
  • Overvejer du at købe dette byggesæt til en Star Wars™ fan, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Ikke noget problem. Der medfølger en trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan påtage sig dette byggeprojekt med en selvtillid, der er en Jedi værdig.
  • Det spændende udvalg af LEGO® Star Wars™ byggelegetøj omfatter samlerobjekter, bygge- og fremvisningsmodeller og byg selv-legesæt til at genskabe episke scener fra Star Wars sagaen. Der er noget for fans i alle aldre.
  • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO® byggeklodserne i dette sæt sammen eller skille dem ad! Klodserne overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.

Produktdetaljer

Reference:5712873555338
Model:75317
Anbefalet alder:10 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ