LEGO Star Wars Boba Fetts hjelm - 75277

Byg en hyldest til en legendarisk dusørjæger med den fantastiske, klodsbyggede LEGO® Star Wars™ Boba Fetts hjelm. Genskab hjelmens karakteristiske form og mandalorianske panserdetaljer med LEGO elementer, og sæt den på soklen med navneskilt. Når du har gennemført denne udfordrende mission, kan du vise din bygge- og fremvisningssamlermodel frem derhjemme eller på arbejdspladsen, så alle kan beundre den. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Byg en hyldest til en af de mest frygtindgydende dusørjægere i Star Wars™ universet, og giv dine LEGO® byggeevner en udfordring ved at bygge den fantastiske samlermodel af Boba Fetts hjelm (75277) til fremvisning.
  • De autentiske detaljer i Boba Fetts hjelm er smukt gengivet med LEGO® klodser. Når denne model vises frem på sin sokkel med navneskilt, vil den vække minder om spændende Star Wars™ scener.
  • Boba Fetts hjelm indgår i en samlerserie af LEGO® Star Wars™ bygge- og fremvisningsmodeller – hold også udkig efter Stormsoldathjelm (75276).
  • Star Wars™ sættet Boba Fetts hjelm med 625 elementer vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til Star Wars fans fra 18 år og erfarne LEGO® byggere, og sættet rummer et udfordrende byggeprojekt.
  • LEGO® Star Wars™ Boba Fetts hjelm er over 21 cm høj, 11 cm bred og 11 cm dyb – den optager ikke meget plads, men de iøjnefaldende detaljer vil med sikkerhed begejstre enhver Star Wars fan.
  • Dette seje byg selv-sæt uden batterier til kreative voksne giver en afstressende og afslappende byggeoplevelse. Så find lidt tid i kalenderen, find dit bygge-zen, og skab en fantastisk Star Wars™ bygge- og fremvisningsfigurmodel!
  • Overvejer du at købe dette Boba Fett-samlerobjekt til en Star Wars™ fan, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Bare rolig. Der medfølger en tydelig, trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne komplekse byggeudfordring med selvtillid.
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-sæt er fantastiske til børn og voksne fans, som kan bygge og fremvise modellerne, genskabe klassiske Star Wars filmscener og finde på deres egne spændende historier. Der er noget for alle!

Produktdetaljer

Reference:5712873380329
Anbefalet alder:16 år +
Model:75277

ANDRE KØBTE OGSÅ