LEGO Star Wars Ballade på Tatoonie - 75299

Drøn hen over ørkenen på Tatooine med Barnet på Mandalorianerens superseje speedercykel! Men pas på – ørkenen gemmer på mange skjulte farer! Slå dig sammen med tuskenrøveren ved hans skjulested i hytten – han har en ballista-affyrer og gaffi-stav og er klar til at hjælpe dig. Mandalorianeren har også en tung blasterriffel og blasterpistol. Hvis I arbejder sammen, kan I besejre enhver fjende! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan genskabe scener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og udspille deres egne speedercykelkørende, missilskydende kamphistorier med byggelegetøjet Ballade på Tatooine (75299).
  • Indeholder LEGO® minifigurer af Mandalorianeren og tuskenrøver, hver med våben til rollelegskampe, samt en LEGO figur af Barnet (den populære figur, der kærligt kaldes Baby Yoda).
  • Speederen har et LEGO® minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i. Sættet omfatter også en hytte, der kan bygges, hvor tuskenrøveren kan gemme sig, og fjederbetjent, missilskydende ballista til tuskenrøveren.
  • Dette fantastiske byg selv-legetøj er fremragende til byggeri og leg på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller en anden anledning til kreative børn fra 7 år.
  • Speederen er over 3 cm høj, 13 cm lang og 3 cm bred, og dette komplette sæt er glimrende at kombinere med andre LEGO® Star Wars™ legesæt, der kan bygges, for at få endnu mere kreativ leg .
  • Overvejer du at købe dette sæt med 277 elementer til nogen, der ikke er vant til LEGO® byggeri? Ikke noget problem. Det indeholder nem, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
  • Der findes LEGO® Star Wars™ sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og fremvise de autentiske byg selv-modeller.

Produktdetaljer

Reference:5712873990047
Anbefalet alder:7 år +
Model:75299

ANDRE KØBTE OGSÅ