LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896

Er du klar til at køre racerløb med en af verdens mest populære og kraftige sportsvogne – den ikoniske Nissan GT-R NISMO? Denne udsøgt detaljerede LEGO® Speed Champions model er baseret på den verdensrekordsættende drift-bil, der har været elsket af bilentusiaster i 50 år. Nu er det din tur til at bygge en miniudgave ud af LEGO klodser, tage plads ved startlinjen og ræse mod sejren! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • En sjælden chance for at eje en autentisk detaljeret LEGO® kopi af den legendariske Nissan GT-R NISMO. Dette er den perfekte gave til alle, der brænder for byggelegetøj og for at køre race med dem.
  • En bygbar Nissan GT-R NISMO og 1 samlerminifigur i Nissan-racerdragt. Dette modelbilsæt vil fængsle både børn og bilfans og inspirere dem til individuel leg eller til at lave racerløb mod vennerne.
  • Miniudgaven af Nissan GT-R NISMO, der er ny i januar 2020, kan bygges og fremvises eller bruges til at køre løb mod andre LEGO® Speed Champions biler.
  • Dette Nissan GT-R NISMO modelbilsæt på 298 elementer rummer en spændende mission for drenge og piger fra 8 år, der elsker at bygge og lege med legetøjsracerbiler. Det vil være en værdsat gave på alle tidspunkter af året.
  • Nissan GT-R NISMO er over 5 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Fra januar 2020 er alle LEGO® Speed Champions biler 25 % større for at inkludere endnu flere detaljer fra de originale udgaver!
  • Der kræves ingen batterier, så de sjove og actionfyldte racerløb får aldrig ende. Dette actionlegetøj er altid klar til at suse afsted og tage en tur på banen!
  • Dette byggesæt indeholder en nem, trinvis vejledning, så fans skal ikke bekymre sig – de kan samle deres racerlegetøj, så hurtigt som de vil.
  • LEGO® Speed Champions byggelegetøj giver bilfans chancen for at bygge nogle af verdens mest berømte og spændende modeller. De kan enten vise deres racerbiler frem eller udspille spændende løb mod andre modeller.

Produktdetaljer

Reference:5712873379934
Anbefalet alder:7 år +
Model:76896

ANDRE KØBTE OGSÅ