LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo

Gør dig klar til at bygge og ræse med en af de mest kraftfulde V8-biler, Ferrari nogensinde har lavet – F8 Tributo! Nu kan du eje en miniudgave af denne fantastiske bil, der er ny i 2020. Byg denne autentiske og imponerende detaljerede model for at vise den frem for dine venner eller bruge den til at køre racerløb. Bag rattet i denne utrolige, superhurtige Ferrari kan du bevise, at du er den bedste! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Et spektakulært legetøjssæt med en fantastisk detaljeret Ferrari F8 Tributo. Den ideelle fødselsdagsgave til alle med en passion for at bygge LEGO® kopier og derefter bruge deres Ferrari-modelbil til at udspille deres egne racerløb.
  • Omfatter et byggesæt af en Ferrari F8 Tributo-model og 1 samlerminifigur af en Ferrari-racerkører. Dette byg selv-legetøjsbilsæt vil sætte fut i børns fantasi, når de genskaber dramaet på racerbanen.
  • Den første mulighed nogensinde for at bygge en legetøjskopi af den superhurtige Ferrari F8 Tributo. Børn kan udstille den derhjemme eller bruge den til at arrangere spændende løb med deres venner.
  • Dette modelbilsæt på 275 elementer til drenge og piger fra 8 år er en oplagt fødselsdagsgave til alle, der elsker at bygge og lege med Ferrari-modeller, og fans af den italienske bilproducents glamour.
  • Ferrari F8 Tributo er 4 cm høj, 15 cm lang og 8 cm bred. Alle LEGO® Speed Champions modeller fra 2020 er 25 % større, hvilket betyder, at legetøjsmodelbilerne afspejler de virkelige versioner bedre end nogensinde før!
  • Dette legetøjsbilsæt bruger ikke batterier, så den actionfyldte leg kan blive ved og ved. Den røde legetøjsbil er altid klar til at køre og har aldrig brug for et pitstop!
  • Vil du købe dette sæt til en ny LEGO® bygger? Ikke noget problem. Der medfølger en nem, trinvis vejledning til at hjælpe med at bygge denne imponerende legetøjsmodelbil.
  • LEGO® Speed Champions legesæt giver fans chancen for at bygge nogle af verdens mest spændende biler. De kan vise dem frem eller arrangere spændende racerløb mod andre biler.

Produktdetaljer

Reference:5712873379927

ANDRE KØBTE OGSÅ