LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1 - 76897

For første gang nogensinde kan du nu bygge en miniudgave af den berømte 1985 Audi Sport quattro S1 – racerbilen, der er elsket af en hel hær af fans for sit karakteristiske udseende og sin turbokraft. Hop ind i førersædet i denne klassiske model, og gør dig klar til at drøne afsted til racerløb på vej eller i skov. Har du evnerne til at vinde? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Fremragende detaljeret samlermodelbilsæt med en LEGO® kopi af 1985 Audi Sport quattro S1 og 1 minifigur af en kører. Den perfekte LEGO gave til de mange dedikerede fans af denne klassiske bil.
  • En bygbar 1985 Audi Sport quattro S1-legetøjsbil, der er baseret på den originale model, og 1 samlerminifigur i en autentisk Audi-racerdragt. Dette legetøjssæt vil fængsle børn, når de bruger deres fantasi til at udspille racerløb.
  • Fans af 1985 Audi Sport quattro S1 vil være begejstrede for at bygge en miniudgave ud af LEGO® byggeklodser. De kan vælge mellem stolt at vise den frem eller teste dens kræfter ved at lade den køre race mod andre modeller.
  • Dette byggesæt på 250 elementer til drenge og piger fra 8 år er en fremragende gaveidé til såvel passionerede fans af denne berømte bil som dem, der elsker at lege med racerlegetøj.
  • LEGO® Speed Champions biler er nu 25 % større og endnu mere realistiske. 1985 Audi Sport quattro S1-rallybilen er 6 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred, så den er kompakt nok til at tage med på farten.
  • Dette legetøjssæt bruger ikke batterier! Det er klar til leg, så snart det er bygget. Dette billegetøj drives udelukkende af børns fantasi.
  • Du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal gøre med alle elementerne i dette byggesæt til børn. Der medfølger en nem vejledning, så du kan komme hurtigt i gang med alt det sjove.
  • LEGO® Speed Champions byggesæt giver bilentusiaster mulighed for at bygge miniudgaver af deres yndlingsmodeller og genskabe alt dramaet fra racerbanen.

Produktdetaljer

Reference:5712873379941
Anbefalet alder:7 år +
Model:76897

ANDRE KØBTE OGSÅ