LEGO Ninjago Stormjagerkamp - 71703

Slå dig sammen med Kai og Jay i en spændende kamp mod den onde Lasha, en frygtindgydende spejder for slangestammen Venomari. Flyv højt op i luften i den superhurtige jet, mens du jagter Lasha i sin slangebil på jorden nedenunder, men pas på bilens skyder! Kan de dristige ninjaer triumfere i denne åndeløse kamp og fange den farlige Lasha? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® NINJAGO® Legacy-sæt med Kai og Jay fra de klassiske tidlige sæsoner af tv-serien i spændende eventyr mod Lasha. Denne NINJAGO-kamppakke er perfekt til at hjælpe førskolebørn med at udvikle og styrke deres byggefærdigheder.
  • Dette sjove legetøj indeholder startklodselementer, der kan hjælpe små ninjaer med at lære at bygge og skabe deres egne NINJAGO®-eventyr med minifigurer af Kai, Jay, Lasha, en legetøjsbil, et legetøjsjetfly og et tempel med tilknyttet fængsel.
  • NINJAGO® Legacy-sættet Stormjagerkamp omfatter et sejt ninjajetfly med foldevinger og en legetøjsbil med skyder, så ninjafans kan udspille spændende kampscener fra tv-serien NINJAGO: Masters of Spinjitzu.
  • Dette NINJAGO®-kampsæt med 165 elementer indeholder byg selv-figurer og rummer en sjov byggeoplevelse for førskolebørn fra 4 år. Det er også en meget eftertragtet fødselsdags- eller julegave til passionerede ninjafans.
  • Dette ninjalegetøj er nyt i juni 2020 og er en længe ventet opdatering fra klassiske sæsoner af NINJAGO®-tv-serien. Templet er over 10 cm højt, 13 cm langt og 20 cm bredt – den perfekte størrelse at lege med hvor som helst.
  • Dette byggelegetøj til børn bruger ikke batterier – det er klar til leg med det samme. NINJAGO®-kamppakken styres kun af børns fantasi, så ninjaerne får aldrig brug for en våbenhvile.
  • Det perfekte sjove legetøj til at hjælpe førskolebørn med at lære at bygge. Der medfølger nem og enkel byggevejledning for at hjælpe med at gøre dette NINJAGO®-kampsæt levende og komme i gang med klodsbyggede NINJAGO-eventyr.
  • LEGO® 4+-byggesæt til børn introducerer dem til et omfattende univers med deres yndlingsfigurer fra film, tv og hverdagens helte, og hjælper dem med at forstå formålet med byggevejledninger,

Produktdetaljer

Reference:5712873535316
Anbefalet alder:4 år +
Model:71703

ANDRE KØBTE OGSÅ