LEGO Ninjago Spinjitzu-drøn - Lloyd - 70687

Slå dig sammen med Drøn-Lloyd for at hjælpe ham med at blive Spinjitzu-mester med dette superseje LEGO NINJAGO legesæt. Sæt Drøn-Lloyd ind i Spinjitzu-spinneren omgivet af NINJAGO-klinger, sæt den på affyringsrampen, slå på knappen, og send ham hvirvlende i aktion! Opdag sjove udfordringer og fantastiske tricks, der kan hjælpe Drøn-Lloyd med at udvikle sine evner og blive klar til kamp! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
74,96 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • NINJAGO®-byggesæt til børn med Spinjitzu-spinner og Lloyd-figur til at udspille actionscener. Fantasifulde børn vil elske spændingen i dette interaktive LEGO® NINJAGO Spinjitzu-byggesæt.
  • Dette ninjalegesæt indeholder en Spinjitzu-spinner, affyringsrampe og LEGO® ninjaminifigur af Lloyd. Børn vil nyde at hjælpe NINJAGO®-Lloyd blive spinjitzu-mester og forvandles til et ninjavåben.
  • Dette samlervenlige LEGO® Spinjitzu-sæt, der er nyt i juni 2020, er perfekt til kreativ leg og nonstop sjov, når NINJAGO®-fans sætter figuren af Lloyd ind i Spinjitzu-spinneren, slår på affyringsknappen og sender ham i aktion.
  • Dette sjove legetøj med 48 elementer rummer en berigende byggeopgave for drenge og piger fra 7 år og er en gaveidé til fødselsdag eller enhver anden anledning. Figuren og ninjalegetøjet inspirerer børn til berigende kreativ leg.
  • Det ideelle LEGO® NINJAGO® sæt at lege med derhjemme eller på farten, hvor end børns ninjaeventyr fører dem hen. Legetøjet med roterende klinger er over 7 cm højt, 10 cm langt og 7 cm bredt.
  • Dette sjove legetøj med bygbar figur bruger ingen batterier, kun din lille ninjas fantasi, så Lloyd bliver aldrig for træt til NINJAGO® Spinjitzu-eventyr.
  • Det perfekte LEGO® NINGAGO® Spinjitzu-byggesæt til børn. Med klodserne følger nem vejledning, så dette ninjalegetøj hurtigt kan blive klar til Lloyds NINJAGO Spinjitzu-eventyr.
  • LEGO® byggesæt til børn giver dem adgang til en spændende verden af fantasifuld action, hvor ninjafans kan skabe deres egne historier og arbejde på deres Spinjitzu-færdigheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535361
Anbefalet alder:7 år +
Model:70687