LEGO Ninjago Spinjitzu-drøn - Kai - 70686

Slå dig sammen med Drøn-Kai, og vær med til at udvikle hans Spinjitzu-færdigheder med dette spektakulære NINJAGO®-legesæt. Sæt Drøn-Kai ind i en Spinjitzu-spinner med NINJAGO-klinger på affyringsrampen, slå på knappen, og send ham spinnende i aktion. Find på sjove udfordringer og dristige tricks selv eller sammen med venner, og hjælp Drøn-Kai med at blive den ultimative Spinjitzu-mester. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • NINJAGO®-tilbehørssæt, der omfatter Spinjitzu-spinner og Kai-figur til at udspille ninja-actionscener. Legeglade børn med en aktiv fantasi vil være vilde med dette innovative LEGO® NINJAGO Spinjitzu-byggesæt.
  • NINJAGO®-tilbehørspakken omfatter Spinjitzu-spinner med NINJAGO-klinger, affyringsrampe og LEGO® ninjaminifigur af Kai. Dette fantastiske legetøj garanterer timevis af målrettet leg, når NINJAGO Kai træner til at blive Spinjitzu-mester.
  • Dette samlervenlige LEGO® Spinjitzu-sæt, der er nyt i juni 2020, giver børn mulighed for at placere en figur af Drøn-Kai inde i Spinjitzu-spinneren og derefter sende ham spinnende i aktion for at få nonstop NINJAGO®-sjov.
  • Dette ninjalegetøj med 48 elementer til børn giver drenge og piger fra 7 år en berigende byggeoplevelse og vil inspirere ninjafans til fantasifuld leg. Det vil være en oplagt fødselsdagsgave eller LEGO® gave til enhver lejlighed.
  • Den ideelle NINJAGO®-tilbehørspakke at lege med derhjemme, eller hvor børns ninjaeventyr fører dem hen. Spinjitzu-spinneren med NINJAGO-klinger og affyringsrampe er over 7 cm høj, 10 cm lang og 7 cm bred.
  • Dette fantastiske legetøj bruger ingen batterier, kun din lille ninjas fantasi, så Drøn-Kai behøver aldrig at tage en pause fra sin spinnende action!
  • Det perfekte LEGO® NINGAGO® Spinjitzu-byggesæt til børn. Med klodserne følger nem vejledning, så dette ninjalegetøj hurtigt kan blive klar til Kais NINJAGO Spinjitzu-eventyr.
  • LEGO® NINJAGO® legesæt og byg selv-figurer fører børn ind i en hæsblæsende verden af fantasifuld action, hvor de kan udtænke historier med deres ninjahelte, mens de udvikler deres Spinjitzu-færdigheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535354
Anbefalet alder:7 år +
Model:70686

ANDRE KØBTE OGSÅ