LEGO Ninjago Spinjitzu-drøn - Cole - 70685

Hjælp Cole med at mestre sine Spinjitzu-færdigheder med dette superseje og sjove NINJAGO®-legesæt. Sæt Cole sikkert ind i en spinner med flere klinger, placer den på affyringsrampen, tryk på knappen, og se den drøne afsted og spinne ham op i luften, før den åbnes og afslører din ninjahelt. Skab dine egne spændende Spinjitzu-udfordringer, og gør Cole klar til kamp! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • NINJAGO®-tilbehørssæt, der omfatter sjovt Spinjitzu-spinnerlegetøj og Cole-figur til at skabe spændende NINJAGO Spinjitzu-actionscener. Det ideelle byggesæt til børn – inspirerer fantasien hos passionerede ninjafans.
  • NINJAGO®-tilbehørspakken indeholder Spinjitzu-spinner, affyringsrampe og LEGO® ninjaminifigur af Cole. Dedikerede NINJAGO-fans kan nyde kreativt sjov og udspille spændende historier med dette sjove legetøj.
  • Dette samlervenlige LEGO® Spinjitzu-sæt, der er nyt i juni 2020, giver børn mulighed for at placere en figur af Drøn-Cole inde i Spinjitzu-spinneren og derefter sende ham spinnende afsted for at få timevis af NINJAGO®-sjov.
  • Dette ninjalegetøj med 48 elementer til børn giver drenge og piger fra 7 år en berigende byggeoplevelse og vil inspirere ninjafans til fantasifuld leg. Det vil være en oplagt fødselsdagsgave eller LEGO® gave til enhver lejlighed.
  • NINJAGO®-tilbehørspakken kan bruges til sjov derhjemme eller tages med i tasken til sjov på farten. Spinjitzu-spinneren med NINJAGO-klinger og affyringsrampe er over 7 cm høj, 10 cm lang og 7 cm bred.
  • Der kræves ingen batterier, når din lille Spinjitzu-mester vil sende Drøn-Cole ind i et spin – spinneren er klar til klodsbyggede NINJAGO®-eventyr, så snart den er bygget.
  • Det perfekte LEGO® NINGAGO® Spinjitzu-byggesæt til børn. Med klodserne følger nem vejledning, så ninjalegetøjet hurtigt kan blive klar til Coles NINJAGO Spinjitzu-eventyr.
  • LEGO® NINJAGO® legesæt og byg selv-figurer fører børn ind i en spændende verden af fantasifuld action, hvor de kan udtænke historier med deres ninjahelte, mens de finpudser deres Spinjitzu-færdigheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535347
Anbefalet alder:7 år +
Model:70685

ANDRE KØBTE OGSÅ