LEGO Ninjago Kais robotjet - 71707

Flyv i Digitale Kais fantastiske robotjet i Speedway Five-Billion-racerløbet for at vinde en af de eftertragtede katanøgler og undslippe Prime Empire. Forvandl den kraftfulde robot med digitale klinger til et jetfly, og affyr dets knopskydere! Men pas på Richie fra Rottebanden, der jagter Digitale Kai på sit hoverboard og er fast besluttet på at besejre ham. Kan du forsvare dig mod ham og vinde løbet? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Det geniale LEGO® NINJAGO® byggesæt til børn indeholder Kais robotjet. Dette legetøjssæt vil falde i god jord hos børn, der elsker byg selv-legetøj og at skabe spændende historier med NINJAGO figurer og robotlegetøj.
  • Dette byggesæt indeholder en NINJAGO® robot, der kan ombygges til et legetøjsfly, 2 minifigurer: NINJAGO® Kai og Richie, samt en katanøgle. Sammen vil de give næring til børns kreativitet, når de genopfører scener fra Prime Empire.
  • Dette legetøjsjetfly er nyt i januar 2020 og skaber en verden af muligheder, da det også kan ombygges til et kraftfuldt robotlegetøj med justerbare arme og ben samt knopskydere.
  • Dette actionlegetøj med 217 elementer giver drenge og piger fra 7 år en berigende byggeoplevelse og er en oplagt gaveidé. Det fantastiske byggesæt vil inspirere børn til fantasifuld leg, når de bringer deres yndlingsninjaer til live.
  • LEGO® NINJAGO® robot-actionlegetøj har den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten. Robotten er over 16 cm høj og 25 cm bred.
  • Dette byg selv-legetøj bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns levende fantasi, så de aldrig behøver at forlade NINJAGO® verdenen.
  • Det perfekte ninjalegesæt til en ung LEGO® bygger. Med klodserne og byg selv-figurerne følger en trykt vejledning, og fantastiske digitale og interaktive Instructions PLUS-vejledninger er tilgængelige i den gratis LEGO Life app.
  • LEGO® NINJAGO® byg selv-samlerlegetøj fører børn ind i en spændende verden af fantasifuld action, hvor de kan skabe historier med deres yndlingsninjaer, der kæmper mod ondskabens kræfter.

Produktdetaljer

Reference:5712873300303
Anbefalet alder:7 år +
Model:71707

ANDRE KØBTE OGSÅ