LEGO Ninjago Jay og Lloyds superhurtige racere - 71709

Hvem vinder Prime Empires Speedway Five-Billion-racerløb og snupper en eftertragtet katanøgle? Slå dig sammen med Digitale Jay og Digitale Lloyd mod det skurkagtige rottevæsen Hausner. Drøn væk fra Hausners hoverboard på Digitale Jays flyvende speeder eller Digitale Lloyds racermotorcykel. Rottebanden er lige i hælene! Vil dine ninjahelte sejre i dette kapløb om overlevelse? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Hæsblæsende LEGO® NINJAGO® legetøjssæt med Jay og Lloyds superhurtige racere. Dette byggesæt til børn er perfekt til alle, der elsker eventyrlegetøj og at udspille spændende kampe med ninja-actionfigurer.
  • Dette legetøjssæt indeholder Digitale Jay og hans legetøjsspeederfly, Digitale Lloyd og hans legetøjs-ninjamotorcykel, Hausner og hans hoverboard samt en katanøgle. Børn vil elske at genskabe Speedway Five-Billion-racerløbet fra Prime Empire.
  • Dette populære legetøj er nyt i januar 2020 og indeholder 3 minifigurer, der kæmper inde i videospillet Prime Empire. Alle minifigurerne har seje Prime-controller-våben og livstællere, som viser deres resterende liv.
  • Dette byg selv-legetøj med 322 elementer giver drenge og piger fra 7 år en sjov byggeoplevelse og er en oplagt fødselsdagsgave. Legetøjssættet vil inspirere til fantasifuld leg, eller børn kan nyde rollelege sammen med venner.
  • LEGO® NINJAGO® eventyrlegetøj har den ideelle størrelse til at lege med derhjemme eller tage med på farten. Legetøjsmotorcyklen er over 6 cm høj, 28 cm lang og 5 cm bred.
  • Dette ninjalegesæt bruger ikke batterier – det er klar til leg direkte fra æsken. Disse ninjafartøjer drives udelukkende af børns fantasi, så racerløbene og kampene behøver aldrig at stoppe.
  • Dette er det perfekte ninjalegesæt til en ung LEGO® bygger. Med klodserne og byg selv-figurerne følger en nem vejledning, eller børn kan bruge den fantastiske digitale og interaktive Instructions PLUS-vejledning i den gratis LEGO Life app.
  • LEGO® NINJAGO® byg selv-samlerlegetøj fører børn ind i en spændende verden af fantasifuld action og rolleleg med deres yndlingsninjaer, der kæmper mod ondskabens kræfter. Den perfekte måde at inspirere unge sind på.

Produktdetaljer

Reference:5712873300327
Anbefalet alder:7 år +
Model:71709

ANDRE KØBTE OGSÅ